18 Kasım Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı kritik müsabakanın  hazırlıklarına Ejdarhalar galibiyet parolasıyla devam ediyor. Ekibimiz  dünde antrenör Rıza Solmaz yönetiminde taktik ağırlık geçen bir idman yaparak günü tamamladı. 

2 Eylül Tarsus deplasmanında! 2 Eylül Tarsus deplasmanında!

SONUCA GİDEMEDİ 

Sezonu Sakarya Büyükşehir deplasmanında aldığı mağlubiyetle açan temsilcimiz Birey Koleji, Pazar günü  de sahasında ağırladığı Antalya Ayos önünde  iyi mücadele etmesine rağmen sonuca gidemedi ve parkeden 74-70 mağlubiyetle ayrıldı. (Spor Servisi)

ZOR BİR FİKSTÜR İLE BAŞLADIK 

Ligin ilk iki karşılaşmasını değerlendiren Baş Antrenör Rıza Solmaz, lige zor bir fikstür ile başladıklarını belirtti. İlk iki maçı iyi yatırım yapan takımlara karşı oynadıklarını  ifade eden Solmaz, “Sezonu zor bir fikstür ile açtık. Sakarya Büyükşehir ve Antalya Ayos takımları bu ligin üstünde bir kadro kurdular. Buna rağmen her iki maçta iyi mücadele ettik. Özelikle  sahamızda oynadığımız Ayos maçından galibiyetle ayrılara bilirdik. Genç bir kadro olmamızın dezavantajını yaşadık. Ama her şeye rağmen iyi yoldayız. Şimdi önümüzde zorlu bir  Ankara Etimesgut maçımız var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanarak galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz” dedi. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi