Afyonkarahisar Haberleri

afyonkarahisar haberleri ve güncel afyonkarahisar gelişmeleri, afyonkarahisar ile ilgili tüm video, afyonkarahisar fotoğrafları ve afyonkarahisar haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde tarım araçlarının güvenli kullanımı ve traktör kazalarının önlenmesine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde motosiklet sürücülerine yönelik gerçekleştirilen denetimde kurallara uymayan 20 sürücüye 7 bin 590 lira cezai işlem uygulandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da 10 yaşlarındaki bir çocuğun içerisinde piyasa değeri yaklaşık 6 bin TL’yi bulan ayakkabı kolisini çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Genel

Afyonkarahisar il sınırları içinde bulunan çeşitli ovalar, doğal güzellikleri ve coğrafi özellikleriyle dikkat çekmektedir.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde 13 yıl 4 ay 30 gün hapis cezası ile ranan şahıs jandarma tarafından yakalandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da uyuşturucu satışı yaptığı iddia edilen şahsın evine jandarma tarafından düzenlenen baskında 155 gram esrar ele geçirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da zor duruma düşen kadınlara fuhuş yaptırdıkları öne sürülen çeteye yönelik polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 4’ü...

Genel

Afyonkarahisar-Eskişehir karayolu üzerinde, 27. kilometreden sağa doğru 4,7 kilometre gidildiğinde ulaşılan Ayazini Köyü, Frigler Dönemi'nden beri kesintisiz bir yerleşim yeri...

Yurttan

Afyonkarahisar’da 13 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan şahıs Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde 700’den fazla üreticinin yaklaşık bir ay önce başladığı şeker pancarı hasadı devam ediyor.

Yurttan

Afyonkarahisar’da koyun sürüsüne saldırmaya hazırlanan kurtlar çiftçilerin zamanında müdahalesi ile koyunları telef edemedi.

Yurttan

Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde tarıma dayalı jeotermal seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi sondaj çalışmaları devam ediyor.

Yurttan

Afyonkarahisar Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasının satış büfeleri kentin 9 farklı noktasında hizmete girdi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da polis tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada 12 adet peçeteye emzirilmiş bonzai isimli uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde çiftçilerin trafo kablolarını çalan ve 9 farklı hırsızlık olayına karıştıkları tespit edilen 2 şahıs jandarmanın titiz takibi...

Yurttan

Afyonkarahisar’da yağan mevsimin karı sonrası alarma geçen belediye ekipleri yollarla birlikte kaldırımlarda hummalı bir temizlik çalışmasına girişti.

Yurttan

Afyonkarahisar’da bariyerlere çarpan otomobilde 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Yurttan

Kar yağışının etkili olduğu Afyonkarahisar’da İl Özel İdaresi ekipleri 100 araç ve 109 personelle kar temizleme çalışmalarına başlarken, ulaşıma kapalı...

Genel

Dağlar, etrafındaki kara alanlardan belirgin bir şekilde yüksek olan kara kütleleridir. "Dağlık" terimi, genellikle dağlarla ilişkilendirilen ve bu yükseltilmiş bölgeleri...

Yurttan

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde fırtınadan dolayı yola devrilen ağacı bölgede gezen devriye gezen jandarma ekipleri düştüğü yerden kaldırdı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da aniden bastıran kar yağışı sonrası kent beyaz örtü ile kaplandı. Mevsimin ilk karı trafikte zaman zaman aksamalara neden oldu.

Yurttan

Afyonkarahisar’da saatteki hızı yer yer 25 kilometreye kadar çıkan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli rüzgar bazı iş yerlerinin tabelalarını yerinde...

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçeden aniden bastıran sağanak yağışı ile şiddetli rüzgar pazarcı esnafına zor anlar yaşattı.

Yurttan

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde tıra arkadan çarptıktan sonra savrulan otomobil karşı yönden gelen hafif ticari araçla çarpışıp şarampole girdi. Kazada 3...

Yurttan

Türkiye Motokros Şampiyonası (MXGP) 5. Ayak yarışları Afyonkarahisar’da başladı. Teknik ve idari kontrolün ardından sporculara başlangıç verildi. 88 yarışmacı pistte...

Yurttan

Afyonkarahisar güne sisli havayla uyanırken, kent merkezinde sisli hava ve pus etkili oldu.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Karaadilli beldesinde yeni jandarma karakol binasının temeli protokol üyelerinin katıldığı törenle atıldı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da polis tarafından şehirler arası otogarda yapılan denetimde 151,29 gram Metamfetamin ele geçirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yaylaya inen ve ürkeklikleri ile bilinen yılkı atları dron ile havadan görüntülendi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da kasten adam öldürme suçundan 10 yıl hapis cezası ile aranan şahıs jandarma tarafından yakalandı.