Bursa Haberleri

bursa haberleri ve güncel bursa gelişmeleri, bursa ile ilgili tüm video, bursa fotoğrafları ve bursa haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

İznik-Yenişehir yolu üzerinde kamyonet ve otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 4 kişi ağır yaralandı.

Yurttan

Bursa'nın İnegöl ilçesi kırsal Hamzabey mahallesinde meydana gelen kazada minibüs ile cip çarpıştı; 11 kişi yaralandı.

Yurttan

Bursa'nın İnegöl ilçesinde metal sanayiinde faaliyet gösteren mobilya imalathanesinde yangın çıktı.

Yurttan

Bursa'da kontrolden çıkan tır tarlaya uçarak yan yattı. Tırın sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Yurttan

İnegöl ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda tarihi eser heykel ele geçirildi, 3 kişi yakalandı.

Yurttan

Bursa'nın İnegöl ilçesi Kurşunlu Mahallesi'nde bulunan ahşap ev, alev alev yandı.

Yurttan

Bursa’da çok sayıda suç kaydı olan hırsızlık şüphelisi yüzünü gizleyip, gece saatlerinde çaldığı araçla kayıplara karıştı.

Yurttan

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenli olarak yaptıkları uygulamalarda ruhsatsız silah ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi

Yurttan

Bursa'da yazılımcılar ilk kez düzenlenen ve 3 gün aralıksız devam eden NightWATCH Hackathon'da mücadele etti.

Yurttan

Bursa'da uygulamaya takılan alkollü sürücülerin birbirinden ilginç anları kameraya yansıdı. Kimisi alkol tüketmesini hastanedeki babasına bağlarken, kimisi de eşiyle tartıştığı...

Yurttan

Bursa’da yol kenarındaki ağacı budayan ekipler düşme noktasını hesaplayamayınca ağaç park halindeki otomobilin üzerine devrildi.

Yurttan

Bursa’da arkadaşlarıyla birlikte araçla gezintiye çıkan gençler, sosyal medyada canlı yayın yaptıkları esnada, kontrolden çıkan bir otombil kendilerini teğet geçti.

Yurttan

Bursa'nın İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesinde tadilat çalışması yapılan mobilya imalathanesinde çıkan yangın paniğe sebep oldu.

Yurttan

Bursa'da aç kalan domuzlar yemek aramak için şehir merkezine indi. Olay Gemlik ilçesi Manastır Mahallesi'nde meydana geldi.

Yurttan

Bursa’da bir düğün konvoyunda gelin almak için gelen damat yakını, araçtan indiği gibi silahına sarılıp havaya ateş açtı. O anlar...

Yurttan

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil önünde seyir halinde olan motosiklete çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Yurttan

Bursa Orhangazi’de sağa sola bağırarak yürüyen bir şahıs, belinden çıkardığı balta ile park halindeki araçlara saldırdı.

Yurttan

Bursa Mudanya ilçesinde kereste yüklü bir kamyon devrildi. Kazada yaralanan olmadı.

Yurttan

Bursa Nilüfer Kadın Korosu, yazdıkları besteyi seslendirerek İsrail-Filistin arasında gerçekleşen savaşa dikkat çekti.

Yurttan

Bursa’da aracıyla seyir halindeki polis memuru, direksiyon hakimiyetini kaybedip takla attı. Yaralı sürücü, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Yurttan

Bursa'da park halinde alev topuna dönen servis minibüsündeki yangın, otoparktaki diğer araca da sıçradı.

Yurttan

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kendisine küfür eden eşine sinirlenen öfkeli kadın eşini bıçakla yaraladı.

Yurttan

Bursa’da devriye gezen bekçiler, suç makinesini yakaladı. Şüpheli şahsın 39 suç kaydı olduğu ve aranması bulunduğu ortaya çıktı.

Yurttan

Bursa’da park halindeki bir kamyonetin dorse kısmında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı.

Yurttan

Bursa’da asırlık ağaca çıkan kedi mahsur kaldı. Vatandaşların ihbarıyla gelen belediye ekipleri ağaçta mahsur kalan kediyi merdivenle kurtardı.

Yurttan

Bursa’da KYK yurdunda yemeklerin kötü çıktığını ve odaların 4 kişiden 6 kişiye çıkarıldığı iddia eden öğrenciler, bu durumu protesto etmek...

Yurttan

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yasa dışı bahis, tombala ve oyun makinelerine yönelik uygulama yapıldı.

Yurttan

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 45 gündür kayıp olan evli ve 2 çocuk annesi zeytinlikte ölü bulundu. 22 yaşındaki genç kadın bir...

Yurttan

Bursa’da hırsızlık şüphelisi bir kişi park halindeki otomobile girip, 20 bin lira ve kredi kartlarını çalıp kayıplara karıştı.

Yurttan

Bursa'nın Mudanya ilçesinde sahte içki ve yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.