Bursa Haberleri

bursa haberleri ve güncel bursa gelişmeleri, bursa ile ilgili tüm video, bursa fotoğrafları ve bursa haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Bursa’da ağaçlık alanda yangın çıktı. Korku dolu anlar yaşatan alevler evlere sıçramadan söndürülürken, yangının boyutu kameralara yansıdı.

Yurttan

Nesli tükenmekte olan su samuru Bursa’nın Gemlik ilçesinde görüntülendi. O anlar anbean kaydedildi.

Yurttan

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saatler 09.05’i gösterdiğinde Mudanya’da hayat durdu. Mudanya,...

Yurttan

Bursa’da iki taraf arasında çıkan tartışmada tekmeler sopalar havada uçuştu.

Yurttan

Bursa’da evde çakmakla oynayan çocuklar az kalsın evi yakıyordu. Durumu fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, yangını büyümeden...

Yurttan

İnegöl Devlet Hastanesi’nde 22 yıldır iç hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Dr. Adalet Akdemir ile Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun...

Yurttan

Bursa'da belediye otobüsüne binen üniversite öğrencilerine ‘içinden geldiğini söyleyerek' ücretsiz biniş ısmarladığını söyleyen gencin videosu sosyal medyada viral oldu.

Yurttan

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zafer İtfaiye Grubu personelleri, arkadaşlarının doğum günü için farklı bir doğum günü sürprizi yaptı.

Genel

Bursa İli ve çevresi, arkeolojik buluntular sayesinde 8500 yıl öncesine kadar uzanan zengin bir tarih mirasına sahiptir.

Yurttan

Yenişehir ilçesinde 2 evi kullanılmaz hale getiren alevler itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Yurttan

Bursa’da evden izinsiz aldığı otomobille kaçan 16 yaşındaki sürücü, polisin dur ihtarına uymadı.

Yurttan

Balıkesir’den çaldığı servis aracı ile Bursa’ya gelen ve Bursa’da polis ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayan hırsız, 2 otomobile çarptıktan sonra aracı...

Yurttan

Bursa’da komşular arasında gürültü nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce taraflardan biri evinin balkonundaki saksıları kavga ettiği komşusuna fırlattı.

Yurttan

Bursa’da tartıştığı taksicilerden kaçan genç, koşarak belediye otobüsünün önüne atladı. Yolcu dolu otobüsün şoförü ise aniden fren yaparak genci mutlak...

Yurttan

Bursa’da bir sürücü seyir halindeki otomobilinde yolda uyuyakaldı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri trafiğe neden olan sürücüyü zor uyandırdı.

Yurttan

Bursa’da köylüler kendi aralarında 3 yıl para biriktirerek, cumhuriyetin 100. yılında 23 metre uzunluğunda bayrak dikti.

Yurttan

Bursa’yı yeniden yeşil kimliğine kavuşturacak projelere imza atan Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da yapımı tamamlanan 32 dönümlük Aşık Veysel Parkı’nın ardından 600...

Yurttan

Bursa’da vicdansız hırsız, tezgah üzerinde duran yardım kumbarasını çaldı. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurttan

Bursa’da kırmızı ışıkta duran otomobile arkadan başka bir otomobil çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Yurttan

Bursa’da mahallelinin kötü kokular sebebiyle şikayette bulunduğu eve giren polis ekipleri, evde ceset buldu.

Yurttan

Bursa’da bir otomobil sürücüsü, dakikalarca drift atarak çevredekileri bezdirdi. Trafik magandasının dakikalarca kavşakta döndüğü anlar, vatandaşların kamerasına yansıdı.

Yurttan

Bursa'da 8 yıldır büyükbaş hayvancılık yapan iki kardeş, kendi geliştirdikleri ekosistem ile maliyetleri azaltarak ucuz ve doğal et üretiyor.

Yurttan

Bursa’da otomobil Bursaray'ın bariyerine çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Yurttan

Bursa’da kırmızı ışıkta geçen otomobil, ticari taksiye çarptı. Kazada toplamda 6 kişi yaralandı.

Yurttan

Bursa’nın İznik ilçesinde motosikletin traktör römorkuna çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.

Yurttan

Bursa’da cinnet getiren baba eşi ve uykudaki iki çocuğunu öldürdükten sonra canına kıydı. Olay beldede şok etkisi yaşatırken, jandarma ve...

Yurttan

Bursa’da şiddetli rüzgar etkisini göstermeye başladı. Kış ve doğa turizminin önemli merkezlerinden biri olan Uludağ'a teleferik ile çıkacaklara uyarı geldi.

Yurttan

Bursa’da seyir halindeki otomobil, yolun karşısına geçen bisikletliye çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan bisikletli ağır yaralanırken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurttan

Bursa’da iki grup arasında çıkan ‘yan bakma’ tartışmasında yumruklar havada uçuştu. İki grubun caddeyi ringe çevirdiği anlar kameraya yansıdı.

Yurttan

Egzotik tadı, rengi ve görüntüsü ile son dönemin popüler ürünü Ejder Meyvesi, Mustafakemalpaşa’nın bereketli topraklarında yetiştirilmeye başlandı.