Eğitim Haberleri

eğitim haberleri ve güncel eğitim gelişmeleri, eğitim ile ilgili tüm video, eğitim fotoğrafları ve eğitim haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Eğitim-Sen Eskişehir Şubesi, Hamamyolu'nda gerçekleştirdiği basın açıklamasında İŞKUR’un İşgücü Uyum Programı’na yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Politika

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte eğitimde yaşanan sorunlara dikkat çekti.

Eğitim

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan’a nezaket ziyaretinde...

Eğitim

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2024-2025 yeni eğitim ve öğretim yılı dolayısıyla tören düzenlendi. Törende eğitim vurgusu yapıldı.

Eğitim

Tepebaşı Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışı ile 6 noktada hizmete sunulan erken çocukluk eğitim merkezleri, yeni döneme 237 çocuk ile...

Eğitim

İYİ Parti İl Başkanı Serdar Ulucan, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde düzenlediği basın toplantısında eğitim sistemindeki devam eden sorunlara dikkat...

Eğitim

Eğitim-Sen Eskişehir Şube Başkanı Özkan Demirkol, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı öncesinde okullardaki temizlik personeli yetersizliğine dikkat çekti.

Eğitim

Eğitim-Sen Şube Sekreteri Süreyya Üner, okulların yeni döneme hazırlanmasında yaşanan mali sıkıntılara dikkat çekti.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, okul öncesi ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri için hazırlanan uyum programı bugün başladı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için önemli bir adım atarak Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ni uygulamaya koyacağını açıkladı.

Eğitim

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü'nde Açıköğretim Fakültesi'nde öğrenim gören öğrencilerinin sınavları gerçekleştirildi.

Eğitim

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Meslek Eğitim Kurslarının (ESMEK) yaz dönemi eğitimleri tamamlandı.

Eğitim

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan, “Üniversitemizden mezun olan öğrencilerimizin 2 yıl içerisinde istihdam oranı yüzde 80 civarında....

Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi başvuruları sürüyor.