Eskişehir Haberleri

eskişehir haberleri ve güncel eskişehir gelişmeleri, eskişehir ile ilgili tüm video, eskişehir fotoğrafları ve eskişehir haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Gündem

Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce organize edilen İl Su...

Asayiş

Eskişehir’de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polis-halk ilişkilerini geliştirilmesi kapsamında bin 487 vatandaşa yüz yüze bilgilendirme yaptı.

Gündem

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Bilecik Bölgesi Veteriner Hekimler Odası (EBVHO) iş birliği ile “Güvercin Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Eğitimi” düzenledi.

Gündem

Eskişehir’de bir döner işletmesi yeni şube açılışına özel ücretsiz 250 kilogram tavuk döner ikram edeceğini duyurunca kuyruk oluştu.

Politika

AK Parti Eskişehir’de Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinin temayül yoklamaları teşkilât mensuplarının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Çevre

İnönü Belediyesi ekipleri, hafta içi etkili olan sağanak yağışlar sonrası mahallelerde çamur ve molozlarla kapanan yolları iş makineleri ile temizledi

Ekonomi

Altın piyasası, yatırımcılar ve takı severler için her zaman ilgi çekici olmuştur. Son günlerde yaşanan dalgalanmalar, altın fiyatlarının dikkatle takip...

Genel

Eskişehir, 5 Temmuz 2024, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son verilere göre Eskişehir'de önümüzdeki 5 gün boyunca çeşitli hava koşulları bekleniyor.

Spor

Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü futbolcusu Ece Kır Üret, Kadın Futbol Milli Takımına seçilerek şehrimizi gururlandı.

Gündem

Son zamanlarda yaşanan mülteci olayları vatandaşların adeta canına tak etti. Bu durumdan rahatsız olan vatandaşlar, bu misafirlik fazla uzadı, artık...

Spor

Yeni sezon planlaması kapsamında çalışmalarını sürdüren BAL Ligi temsilcilerimiz Eskişehirspor ve 2 Eylülspor’un bir yandan da gözü ve kulağı Federasyonda.

Çevre

Eskişehir'de etrafa gelişigüzel atılan moloz atıkları ve çöpler kötü bir görüntü oluşturuyor.

Asayiş

Eskişehir'de trafik denetimleri devam ediyor.

Ekonomi

Eskişehir Berberler Kuaförler Güzellik Ve Dövmecilik Salonu İşletmeleri Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya, berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin...

Kültür Sanat

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci ve “Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivaline” katılmak üzere Eskişehir’e gelen yerli ve yabancı konuklar...

Politika

CHP’li 14 büyükşehir belediye başkanı yeni dönemin ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Toplantıya Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de katıldı.

Eğitim

Özel EOSB Mesleki ve Teknik Lisesi'ne ön kayıt başvurularının ilk gününde 700’ü aşkın başvuru gerçekleşti.

Gündem

Odunpazarı Belediyesi, Veteriner Hekimler Odası ile birlikte Güvercin Yetiştiriciliği ve Hastalıkları Eğitimi düzenleyecek.

Politika

Haziran ayı Basın Özgürlüğü Raporunu kamuoyu ile paylaşan CHP’nin gazeteci kökenli Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, gazetecilere yönelik tehditlere tepki gösterdi.

Asayiş

Eskişehir'de kaybolduktan 5 gün sonra Porsuk Çayı'nda cesedi bulunan Prof. Dr. Bekir Karasu'nun ölümüyle ilgili yapılan çalışmalar sonucu Adana'da yakalanan...

Politika

Adalet ve Kalkınma Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 29 ilde Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik düzenlenen “KISKAÇ-20” operasyonlarında 108 şüpheli yakalandığını bildirdi.

Çevre

Eskişehir'de kent merkezinde bir anda başlayan dolu yağışı etkili oldu.

Çevre

Eskişehir’de bir binanın yıkımı esnasında önlem alınmaması nedeniyle oluşan toz bulutu, çevrede rahatsızlığa neden oldu.

Asayiş

Eskişehir’de park halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Spor

Eskişehir Voleyboluna öncülük eden DSİ Bentspor Kulübü, bu yaz döneminde de yeni yetenekleri keşfetmek için mesai yapıyor.

Ekonomi

Altın yatırımcıları için piyasalarda hareketli günler yaşanıyor. Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar, yatırımcıların dikkatini çekerken, eski ve yeni tarihli altın türlerinin fiyatlarındaki...

Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, Eskişehir’de önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu tahminleri şu şekilde:

Asayiş

Eskişehir’de motosikletliye çarpmamak için manevra yapıp takla atan otomobilin sürücüsü, takılı olan emniyet kemeri sayesinde kazayı burnu dahi kanamadan atlattı.

Asayiş

Eskişehir Valiliği, çocukların dilendirilmesi ve çalıştırılmasına yönelik haziran ayında yapılan denetimler hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Denetimlerde, sokakta çalıştırılan veya dilendirilen...