Eskişehir Haberleri

eskişehir haberleri ve güncel eskişehir gelişmeleri, eskişehir ile ilgili tüm video, eskişehir fotoğrafları ve eskişehir haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Eskişehir'de sabah evinden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 28 yaşındaki şahıs, Kent Ormanı yakınlarında bulundu.

Politika

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi Sakarya Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gündem

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında...

Çevre

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Tepebaşı Gündüzler Barajı’nda çalışmaların tamamlanarak susuz topraklara bereket geldiğini açıkladı.

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ve polis ekipleri trafik denetimi yapıldı.

Çevre

Şirintepe Mahallesi'nde yol kenarına bırakılmış kurumuş ağaçlar tepki çekti

Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesinde, her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Kültür ve Turizm’ panayırı için geri sayım başladı.

Gündem

Eskişehir’de motosiklet sürücülerinin trafik terörü devam ediyor. Kaldırımları ve araç trafiğine kapalı olan yolları tercih eden sürücüler, vatandaşları tehlikeye atıyor....

Gündem

Teksan Sanayi Sitesi Başkanı Ramazan Karamanlı ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti.

Eğitim

Eğitim-Sen Eskişehir Şubesi, Hamamyolu'nda gerçekleştirdiği basın açıklamasında İŞKUR’un İşgücü Uyum Programı’na yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Ekonomi

Eskişehir'de 2024-2025 su ürünleri av sezonunun başlamasının ardından yaşanan bolluk nedeniyle tanesi 100 liradan satılan palamuda vatandaşlar tarafından yoğun ilgi...

Eğitim

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Avni Ongurlar tarafından merhum anneleri emekli öğretmen Hacı Hatice Ongurlar adına yaptırılan okulun açılış töreninde, "Her...

Sağlık

Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü'nce 15 Eylül Prostat Kanseri Farkındalık Günü çerçevesinde yapılan paylaşımda, prostatın Türk erkeklerinde 2'nci sıklıktan görülen kanser...

Gündem

Eskişehir Sol Parti Örgütü dün Kanatlı AVM önüne gelerek Atalan ve Alpagut’ta yapılması planlanan maden sahası için açıklamalarda bulundu.

Genel

Eskişehir’de önümüzdeki beş gün boyunca hava durumu tahminleri açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, şehir genelinde sıcaklıklar giderek düşerken,...

Gündem

Eskişehir'de Göktay Sokak’ta yaşanan bir olay, kent sakinlerinin tepkisine yol açtı.

Ekonomi

Altın, yatırımcıların en çok tercih ettiği güvenli limanlardan biridir. Özellikle dalgalanan piyasa koşullarında altın fiyatları sürekli takip edilmektedir.

Eğitim

Eskişehir'de Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim (lise) sınavına geç kalan birçok...

Asayiş

Eskişehir’de fuhşa aracılık ettiği belirlenen ve polis ekiplerinin operasyonu sonucu yakalanan bir otelin resepsiyon görevlisi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

Eskişehir'de polis ekiplerince vatandaşların hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı bilinçlenmesi amacıyla 736 kişiye yüz yüze bilgilendirme yapıldı.

Asayiş

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde temizlik malzemelerinin hastane dışında satılmasına ilişkin olay, yargıya taşındı. Davanın ilk duruşması ise dün...

Çevre
Çevre

Tepebaşı Belediyesi vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri değerlendirirken, Şirintepe Mahallesi’nde bulunan bir çöp ev ekipler tarafından boşaltılarak temizlendi.

Çevre

Eskişehir Kurtuluş Mahallesi sakinleri ve Muhtarı Akın Günyüzü, iki buçuk yıldır kapalı pazaryeri sorununa çözüm bulunamaması üzerine açıklama yaptı.

Çevre

Şirintepe Mahallesi Asilzade Sokakta bulunan çocuk parkındaki çöp sorunu dikkat çekti.

Çevre

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2024 yatırım programında yer alan bölgelerde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Ekonomi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Seyitgazi ilçesi ve mahallelerinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yemlik desteği verdi.

Teknoloji

Tepebaşı Belediyesi’nin, Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği ile birlikte hayata geçirdiği Yeryüzü Ekoloji Okulu Projesi, kentte yaşayan insanlar...

Gündem

Eskişehir'de '2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Alınacak Asayiş Trafik Tedbirleri' konulu toplantı Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirildi.

Spor

Su sporlarına büyük önem veren ve başarılı sporcular yetiştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, su sporları eğitimlerine bir yenisini daha ekledi.