Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Sezonun ilk yarısını 29 puanla lider tamamlayan Eskişehirspor’un iç sahaya göre, dış sahada daha çok puan toplaması dikkat çekti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da sezonun ilk yarısında en çok süre alan oyuncu başarılı file bekçisi İhsan Turgut Kirveli oldu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’a Teknik Direktör değişikliği en çok tecrübeli futbolcu Fatih Çakır’a yaradı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un cefakar taraftarı, ikinci yarı ile birlikte takımından şampiyonluk bekliyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Yönetim Kurulu, önceki gün gerçekleştirdiği toplantı sonrası, 32 kişinin üyeliğine onay verdi.

Eskişehirspor

Lider Eskişehirspor sezonun ilk yarısında rakip filelere 24 gol bıraktı.

Eskişehirspor

Sezonun ilk yarısını lider bitirdikleri için mutlu olduklarını belirten Başkan Erkan Koca, “Levent Hocamızın raporu doğrultusunda takıma tabi ki takviyelerimiz...

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un tecrübeli futbolcu Kerem Eryılmaz, sezonun ilk yarısında gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da ilk yarının tamamlanmasıyla birlikte ayrılıklarda başladı. İlk olarak takımdan tecrübeli orta saha oyuncusu Erkut Şentürk ayrılan isim oldu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un başarılı savunma oyuncusu Kaan Dorak, bundan sonraki süreçte yollarına emin adımlarla devam edeceklerini belirtti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da ilk yarının tamamlanmasının ardından gözler kadro planlanmasına çevrildi. Teknik Direktör Levent Kartop’un vereceği rapor doğrultusunda ara transfer çalışmalarına hız...

Spor

Eskişehirspor’un cefakar taraftarı, sezonunda ilk yarısında gerekeni yine fazlasıyla yaparak sevdasına destek verdi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da ilk ayrılan isim Erkut Şentürk oldu.

Eskişehirspor

Sezonun ilk yarısını 29 puanla lider tamamlayan Eskişehirspor’da gözler kadro planlamasına çevrildi.

Spor

Eskişehirspor U19 takımı, Göztepespor ile deplasmanda oynadığı kritik mücadeleyi Yunus Çetin’in kaydettiği golle 1-0 kazandı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, BAL Ligi 13. hafta mücadelesinde evinde Ankara TKİ ile karşı karşıya geldi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, yarın sahasında oynayacağı kritik Ankara TKİ maçını taraftarının desteğiyle kazanıp, devre arasına lider girmeyi istiyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi ikinci yarı öncesi, yarım sezonluk kombineleri satışa sundu.

Eskişehirspor

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Başkan Vekili Metin Saraç, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ilk...

Spor

Eskişehirspor’un Pazar günü sahasında oynayacağı kritik Ankara TKİ maçının hakemi de belli oldu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, bu hafta sahasında oynayacağı kritik Ankara TKİ maçına moralli bir şekilde hazırlanıyor. Dünkü antrenman da futbolcuların keyifli olması yüzlerine...

Eskişehirspor

Teknik Direktör Levent Kartop, Ankara TKİ maçını taraftarların desteğiyle kazanıp devre arasında lider girmek istediklerini dile getirdi.

Spor

Eskişehirspor’da Yaklaşık 300 Bin Lirayı bulan Çilimli deplasmanı galibiyet primleri, futbolcuların hesaplarını yarın yatırılacak.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, sahasında oynayacağı Ankara TKİ maçının hazırlıklarına yeni yıl tatilinin ardından yoğun tempoda sürdürüyor.

Eskişehirspor

2023 yılını Çilimli deplasmanında aldığı galibiyetle kapatan lider Eskişehirspor, 2024 yılına da iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Eskişehirspor

Teknik Direktör Levent Kartop, Eskişehirspor’un bu lige yakışmadığını belirterek, “İlk hedefimiz bu büyük camiayı bir an önce Bölgesel Amatör Lig’den...

Eskişehirspor

Eskişehirspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Ankara TKİ maçının ve yeni yılın ilk çalışmasını dün gerçekleştirdi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Sergen Şakirler attığı gollerle Siyah Kırmızılı takıma katkı sağlayama devam ediyor.

Spor

Süper Kupa maçı Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde oynanacaktı. Ancak Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Atatürk tişört ve pankartları ile ısınmaya çıkmasına izin...

Eskişehirspor

5 gün önce Eskişehirspor’un başına geçen Teknik Direktör Levent Kartop, ilk maçından zaferle ayrılmanın mutluluğunu yaşadı.