Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Bayram öncesi Eskişehirspor ile sözleşme imzalayan Teknik Direktör Ergün Ortakçı, Pazartesi günü Eskişehir’e gelerek mesaiye başlayacak.

Spor

Eskişehirspor Fabrika Futbol Yaz Okulları için geri sayım başladı

Eskişehirspor

Bayram öncesi 65 yaşındaki tecrübeli teknik adam Ergün Ortakçı’yı sürpriz bir şekilde takımın başına getiren Eskişehirspor yönetimi, rotasını transfere çevirdi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü Ergün Ortakçı oldu. Başkan Ulaş Entok ve ekibi, bayram öncesi 65 yaşındaki tecrübeli teknik adam Ortakçı...

Eskişehirspor

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, “Yeni bir ortak ruh inşa etmek istiyoruz. Birlik beraberlik içerisinde hareket etmeyi başarırsak sezon sonunda da...

Eskişehirspor

Eskişehirspor Efsanesi 59 yaşında! 19 Haziran 1965'te rahmetli Aziz Bolel ve arkadaşları tarafından kurulan Eskişehirspor, Türk futbol tarihine adını altın...

Eskişehirspor

Eskişehir'de 19 Haziran 1965 yılında kurulan Eskişehirspor'un 59'uncu yıl dönümü nedeniyle sosyal medya üzerinden paylaşılan kısa video büyük beğeni topladı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, bayramlaşma töreninin ardından sürpriz bir hamle yaparak yeni teknik direktörünü açıkladı. 2024-2025 sezonunda Siyah-Kırmızılıları hedefe taşıyacak isim deneyimli...

Eskişehirspor

Bu sezon Eskişehirspor U13 takımını şampiyonluğa taşıyan antrenör Fatih Yabaş ile yollar ayrıldı.

Eskişehirspor

Son olarak takıma devre arasında katılan genç oyuncu Ahmet Sezer, kişisel sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da altyapıdan sorumlu As Başkanlık görevini yürütecek olan Eray Saygı, “Eskişehirspor altyapısı için büyük bir heyecan ve sorumlulukla işe koyuluyorum"...

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, yeni sezonun planlaması çerçevesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Spor

U13 Ligi’nde heyecan sona ererken, finalde Altyapı Derneği’ni 3-0 mağlup eden Eskişehirspor, şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirilen geniş katılımlı bir yönetim kurulu toplantısı düzenledi.

Eskişehirspor

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’un kalesini başarıyla koruyan tecrübeli file bekçisi İhsan Turgut Kirveli, Siyah Kırmızılı camiaya veda etti.

Eskişehirspor

İlk etapta teknik direktör sorununu çözmek isteyen Başkan Ulaş Entok ve ekibinin elinde, geniş bir oyuncu transfer listesi de bulunuyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, yeni teknik direktör konusunda aceleci davranmıyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, dün gerçekleştirdiği toplantıda takımın yeni teknik direktörünü belirlemek amacıyla bir araya geldi.

Spor

Eskişehirspor ve Altyapı Derneği, U13 Ligi şampiyonluk kupası için bugün saat 18.00'de Üniversite Evleri Sahası'nda karşı karşıya gelecek.

Eskişehirspor

Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor’un gol yükünü çeken Sergen Şakirler’de Siyah Kırmızılı camiaya veda etti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’a veda eden yetenekli oyuncu Hayrettin Cengiz, “Eskişehirspor formasını terletmek benim için büyük bir onurdu bir gün bu büyük takımın...

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un Süper Lig’de yer aldığı günlerde Siyah Kırmızılı formayı giyen Abdulaziz Solmaz, futbolu bıraktığını duyurdu.

Eskişehirspor

İsmi Eskişehirspor ile geçen Teknik Direktörlerden Sertaç Gezer, gazetemize gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, yeni sezon planlaması kapsamında kritik öneme sahip bir toplantıya hazırlanıyor.

Eskişehirspor

Eskişehir'in CHP milletvekilleri, Eskişehirspor'un zor günlerinde yalnız olmadıklarını göstermek için kulüp yönetimi ile bir araya geldi.

Eskişehirspor

2022-2023 sezonunun ikinci devresinde Eskişehirspor’da forma giyen İsmail Haktan Odabaşı , Siyah Kırmızılı kulüpten alacağı olan 117 Bin Lirayı sildi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor. Yönetimin dün yaptığı toplantının ardından Sertaç Gezer ve Hakan Şapçı isimlerinin ön...

Eskişehirspor

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda düzenlenen Sınıflar arası Futbol Turnuvası’nı yakından takip etti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Kulübü’nün mali yükünü çoğunlukla futbolcu alacakları oluşturuyor.

Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacak olan Eskişehirspor’da yönetim teknik kadro konusunda çalışmalarını sürdürüyor.