Filistin Haberleri

filistin haberleri ve güncel filistin gelişmeleri, filistin ile ilgili tüm video, filistin fotoğrafları ve filistin haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), yarım milyon Filistinlinin Gazze’nin güneyine geçtiğini açıkladı.

Dünya

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 329’a yükseldi.

Dünya

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'da Cuma namazını kılmalarını engellediği Filistinlilere gaz bombası ve plastik mermiyle müdahale...

Dünya

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyinde (Gazze şehrinde) yaşayan Filistinlilere güneye geçme çağrısında bulundu.

Dünya

Fransa'nın başkenti Paris'te Filistin'e destek gösterileri, kamu düzenini tehdit gerekçesiyle yasaklandı.

Dünya

Birleşmiş Milletler İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi. İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalar nedeniyle 338 bin 934 Filistinlinin yerinden edildiğini açıkladı.

Gündem

Eskişehir’de Filistin’e destek için 100 araçlık konvoy düzenlendi ardından dua edildi.

Dünya

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı bin 55'e, yaralananların sayısı ise 5 bin 184'e yükseldi.

Dünya

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Filistin’e yapılan mali yardımları gözden geçirileceğini fakat insani yardımların devam edeceğini aktardı.

Dünya

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısının 560'a, yaralı sayısının ise 2 bin 900'e yükseldiğini açıkladı.

Dünya

ABD, devam eden İsrail ve Filistin arasındaki çatışmalara yanıt olarak bölgeye askeri destek amacıyla USS Gerald R. Ford uçak gemisi...

Dünya

Filistin Bayındırlık Bakanlığı, İsrail tarafından Gazze Şeridi’ne düzenlenen hava saldırılarında 159 binanın vurulduğunu açıkladı.

Yurttan

Kütahya'da bir araya gelen sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Filistin'e destek çağrısında bulundu.

Dünya

Filistin Sağlık Bakanlığı, 313 Filistinlinin hayatını kaybettiğini, yaralı sayısının ise bin 990’a yükseldiğini açıkladı.

Yurttan

Fatih’te yüzlerce kişi Filistin’e destek için bir araya geldi.