Jandarma Haberleri

jandarma haberleri ve güncel jandarma gelişmeleri, jandarma ile ilgili tüm video, jandarma fotoğrafları ve jandarma haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Düzce’de, polis ve jandarma narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin yaptığı operasyonlarda 62 kişi şakalandı 5 şahıs tutuklandı.

Asayiş

Jandarma ekiplerince 3 bin 800 dal kaçak makaron ele geçirildi.

Eğitim

Eskişehir'de 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlangıcında okul ziyaretleri gerçekleştiren jandarma ekipleri, öğrencilere meslekleriyle ilgili bilgiler aktarıp hediye dağıtımı yaptı.

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekiplerince hemzemin geçitlerde yapılan denetimlerinde kural ihlalinde bulunan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Asayiş

Eskişehir'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, uyuşturucu madde üretmek için kenevir bitkisi yetiştirdiği belirlenen 2 şüpheli yakalandı. Haklarında soruşturma başlatılan...

Asayiş

Eskişehir’de uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelenilen şahsın evinde jandarma tarafından yapılan aramalarda farklı miktar ve türde uyuşturucu madde ile sahte...

Asayiş

Eskişehir’de ‘Tefecilik’ yaptığı belirlenen 2 şahıs, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

Asayiş

Aydın’ın Germencik ilçesinde 4 şüpheli çaldıkları 16 kilo incir ile birlikte suçüstü yakalandı.

Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda son 1 hafta içerisinde 25 bin 265 araç ve sürücü kontrol edilirken,...

Asayiş

Aydın’ın Çine ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda 1 uyuşturucu şüphelisi yakalandı.

Asayiş

Konya’da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda kenevir, skunk, silah çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonlarda 3 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Edirne'de jandarma ekipleri tarafından devam eden operasyonlarda şehrin farklı noktalarında toplam 23 düzensiz göçmen yakalandı.

Asayiş

Aydın’da jandarma ekipleri uyuşturucu ile mücadelede bir gün içerisinde yaptıkları çalışmalarda 32 şüpheli şahsı yakaladı.

Asayiş

Sakarya’da jandarma ekiplerince bir ayda gerçekleşen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında gözaltına alınan 229 şüpheliden 14’ü tutuklandı.

Gündem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Eskişehir İl Müdürlüğü ekiplerince, jandarma personeline yönelik depremde arama kurtarma eğitimi verildi.

Asayiş

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bandrolsüz sigara sattığı tespit edilen şüpheli yakalandı, 12 bin 760 adet dolu makaron ele geçirildi.

Asayiş

Osmaniye’de jandarmanın düzenlediği operasyonlarda 155 kök kenevir bitkisi maddesi ele geçirildi, 10 kişi gözaltına alındı.

Asayiş

Aydın’da uyuşturucu madde imal ve ticaretini yapanlara yönelik jandarma ekiplerince bir günde 33 şüpheli yakalandı.

Asayiş

Düzce’de jandarma ekipleri tarafından önleyici faaliyetlerde uyuşturucu madde ele geçirilirken, uyuşturucu madde kullanan ve bulunduran 7 kişi ile yasa dışı...

Asayiş

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Safranbolu’da hint keneviri ele geçirildi.

Asayiş

Aydın’da uyuşturucuya yönelik çalışma gerçekleştiren jandarma ekipleri, uyuşturucu kullandığı tespit edilen 9 kişiyi yakaladı.

Asayiş

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgelerinde orman yangınlarının önlenmesi için toplam 382 personelin katılımıyla kontroller yaparken, 3 bin 258 vatandaşı...

Asayiş

Afyonkarahisar’da kullandığı araçla devriye gezen jandarma ekiplerini görünce kaçan şahıs tarihi eser niteliğindeki sikke ve define arama malzemeleri ile yakalandı.

Yurttan

Hakkari’de yaralı halede bulunan dağ keçisi tedavisi yapılmak üzere Van’a sevk edildi.

Asayiş

Aydın’ın Çine ilçesinde denetim gerçekleştiren jandarma ekipleri, vatandaşları orman yangınları konusunda bilgilendirdi.

Asayiş

Aydın’da uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde gerçekleştirilen çalışmalarda 6 şüpheli yakalandı.

Asayiş

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı tarafından Muratdere Kadın Girişim Kooperatif çalışanları bilgilendirildi.

Asayiş

Sakarya’da jandarma ekipleri Hendek, Karasu ve Akyazı ilçelerinde 3 günde gerçekleştirdikleri uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

Asayiş

Balıkesir’de Jandarma ekipleri uyuşturucu ticaretine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Ekipler 4 ilçede gerçekleştirdikleri operasyonlarda 6 şahıs uyuşturucu ticaretinden suçundan gözaltına...

Asayiş

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Enez'de vatandaşları orman yangınlarına karşı bilgilendirdi