Kütahya Haberleri

kütahya haberleri ve güncel kütahya gelişmeleri, kütahya ile ilgili tüm video, kütahya fotoğrafları ve kütahya haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Emet ilçesinde, termal tesisler içerisindeki Türkiye'nin tek yosun havuzu, eklem ağrıları, egzama, sedef cilt ve deri hastalıklarına şifa için umut...

Yurttan

Kütahya’da Motosikletli Polis Timlerince bir şahsın üzerinde yapılan aramada, 2.04 gram esrar ele geçirildi.

Yurttan

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Filistin’e destek yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yurttan

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ve Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü arasında, devlet ormanı olarak daha önceden sınırlandırılması yapılan ancak tapuya...

Yurttan

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamada, kentte uyuşturucuyla mücadelenin aralıksız sürdüğü belirtilerek, 2022 ve 2023 yılı Ekim ayında yapılan uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili...

Yurttan

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce “Hasat Öncesi Pestisit Kalıntı Denetim Programı” çerçevesinde örtüaltı üretim alanlarından domates numuneleri alındığı bildirildi.

Yurttan

Kütahya’nın Gediz ilçesinde yağışlarla birlikte doğada kendiliğinden yetişen halk dilinde Espit olarak geçen, mantar sofraların vazgeçilmezi oldu.

Yurttan

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğünde orman yangınlarıyla mücadelede hava gücünü oluşturan İHA uçuş ekibine teşekkür plaketleri verildi.

Yurttan

Kütahya'da Filistin için canlı fotoğraf sergisi ve yürüyüş gerçekleştirildi.

Yurttan

Hisarcık Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Termal Hamam projesinde ilk kazmanın vurulduğu bildirildi.

Yurttan

Kütahya’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Koşusu’nda yarışan Kütahya Belediyespor Kulübü atletizm takımındaki sporcular yarışmaya damga vurdu.

Genel

Musa Işın 1968 yılında Adaklı'da doğdu. İlköğrenimini 1982 yılında Elazığ Akçakiraz İlköğretim Okulu'nda tamamladıktan sonra, 1985 yılında Elazığ Lisesi'nden mezun...

Yurttan

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde jandarma tarafından durdurulan şüpheli araçta 8 gram kokain ve 112 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Yurttan

Kütahya’da polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan 3 şahsın üzerinden 54 adet sentetik ecza hap ele geçirildi.

Yurttan

Altıntaş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda Kontrol ekipleri tarafından ekmek ve unlu mamuller üretim işletmelerinin denetlendiği bildirildi.

Yurttan

Kütahya'da polis ekiplerince bir şahsın yapılan üst aramasında 1 ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 10 fişek ele geçirildi.

Yurttan

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri tarafından durdurulan otobüste seyahat eden şahsın çantasından 395,85 gram taş kokain ele geçirildi

Yurttan

Kütahya'da minibüs ağaca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü hayatını kaybetti.

Spor

Kütahya’da düzenlenen 2.Etap Minikler İller arası 100.Yıl Judo Turnuvası’nda Eskişehirli sporcular, madalyalarla döndüler

Asayiş

Kütahya-Eskişehir Karayolu 20. kilometresinde minibüs ağaca çarptı. Sürücü hayatını kaybetti.

Yurttan

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gençler ve vatandaşlar Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamalarını fener alayı ve kortej yürüyüşüyle tamamladı.

Yurttan

Kütahya’nın Emet ilçesinde Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde Belediye Başkanlığının organize ettiği fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Yurttan

Kütahya’da durdurulan yolcu otobüsünde uyuşturucu kuryesi olduğu değerlendirilen şüphelinin beraberindeki çantasından uyuşturucu çıktı.

Yurttan

Kütahya’da Motosikletli Polis Timlerinin “Dur” ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücünün aracında yapılan aramada 1.44 gram esrar ele geçirildi.

Yurttan

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile Kütahya’nın Emet ilçesinden umre vazifesini yerine getirmek üzere 40 kişilik umre kafilesi dualarla kutsal...

Yurttan

Kütahya'da gün boyu devam eden Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü etkinlikleri, akşam saatlerinde de fener alayıyla devam etti.

Yurttan

Kütahya Belediyesi tarafından yaptırılan Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı, hizmete sunuldu.

Yurttan

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümü anısına, Kütahya Ticaret Sanayi Odası ve Kütahya Organize Sanayi Bölgesi işbirliğiyle Kütahya Organize Sanayi...

Yurttan

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Ülkü Ocakları Tavşanlı İlçe Başkanlığı tarafından, Cumhuriyetin 100. yılı anısına 5 bin adet Türk bayrağı dağıtıldı.

Yurttan

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde gazeteci Mustafa Yiğit, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gösterileri için yaptığı kağnıyı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hibe etti.