Odunpazarı Haberleri

odunpazarı haberleri ve güncel odunpazarı gelişmeleri, odunpazarı ile ilgili tüm video, odunpazarı fotoğrafları ve odunpazarı haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Gündem

Odunpazarı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ilaçlama ve dezenfeksiyon faaliyetlerine devam ediyor.

Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Seyitgazi’nin Bardakçı köyü sakinlerinin kurduğu Bardakçı Köyü Kalkındırma Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Eğitim

Odunpazarı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, “Enerji Tasarrufu Haftası” nedeniyle Odunpazarı sınırları içerinde yer alan kreşleri ziyaret ediyor.

Gündem

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a “2023 Sezonunda En Başarılı Ulusal Ralli Yarışını Organize Eden Kurum” ödülü...

Politika

CHP'de merakla beklenen adaylıklar belli oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin ardından Tepebaşı ve Odunpazarı Belediyesi adayları açıklandı.

Kültür Sanat

Odunpazarı Belediyesi, Betondarbe ile 2024 yılının ilk sergisini, 1. yılını geride bırakan deprem felaketlerinde yaşamını yitirenlere ve sevdiklerini kaybedenlere adadı.

Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi Tekstil Atölyesi tarafından üretilen iş kıyafetlerini Seyitgazi ve Mahmudiye belediyelerine giderek teslim etti. 

Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yılbaşında mesaide olan çalışanları unutmadı.

Gündem

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan “Sağlık Odunpazarı Belediyesi ile Evinizde ”SOBE" ekipleri tarafından 5 yıldır evleri...

Çevre

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından yaşanabilir bir Odunpazarı için 1 milyon 700 bin metrekare alan yeşillendirildiği açıklandı.

Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’nin de katkıları ile Seyitgazi’nin Cevizli Mahallesi’nde halı saha açtı.

Spor

Odunpazarı Belediyesi 5 farklı mahallede ücretsiz hizmet verecek olan halı sahaların toplu açılışını gerçekleştirdi.

Politika

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, hükümete seslendi. Öğrencilerin barınma ve ekonomik sorunlarının altını çizen Kumru, Eskişehir için söz verilen...

Politika

Odunpazarı Kent Konseyi Yenikent Mahalle Meclisi 5. Seçimli Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Ekonomi

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt tarafından Şubat ayında hayata geçirilen tekstil atölyesinde sadece kadınlar çalışıyor. Bugüne kadar 30 bin parça...

Gündem

Odunpazarı Belediyesi Aşevi, 2014 yılından günümüze kadar 162 bin kişiye günde 2 öğün 3 çeşit sıcak yemek ulaştırdı. 9 Nisan...

Gündem

Odunpazarı Belediyesi tarafından yaptırılan Yenikent Kapalı Pazar Yeri ve Kültür Merkezi’nin ismi belediye meclis toplantısında belirlendi.

Gündem

Vişnelik Mahallesi'nde esnafla bir araya gelen Odunpazarı Belediyesince yapımına devam edilen Yenikent Kapalı Pazar Yeri'nin açılışıyla ilgili bilgi verdi.

Spor

Kadınlar Hentbol 2. Lig C Grubunda ilimizi başarıyla temsil eden Odunpazarı Spor Kulübü, bugün sahasında Balıkesir ekibi ile karşılaşacak

Politika

Seçim yaklaştıkça belediyeler için aday adaylarında da artış yaşanmaya devam ediyor. AK Parti Tepebaşı ve Odunpazarı için aday adaylarıysa, il...

Ekonomi

 Eskişehir Tarihi Odunpazarı Evleri bölgesindeki esnaf, geçtiğimiz yıl trafiğe kapatılan Kemal Zeytinoğlu Caddesi’ndeki saatlerin düzenlenmesiyle ilgili çağrısını yineleyerek yetkililere seslendi.

Spor

Kadınlar Hentbol 2.Lig C Grubunda yer alan Odunpazarı  Gençlik ve Spor Kulübü, bugün sahasında Osmangazi Belediyesi’ni konuk edecek.

Odunpazarı Belediyesi, Kırım Ailesi Derneği tarafından düzenlenen “Bilgi” Kırım Tatar Tarih ve Kültürünün Korunması Projesi’ne ev sahipliği yaptı. Odunpazarı Belediyesi...

Kültür Sanat

Cumhuriyetin 100. yılı kutlamalarını ve Cumhuriyet coşkusunu sokağa taşıyan Odunpazarı Belediyesi, “100. Yıl Atatürk Anıtı” ile bu kutlamaları taçlandırdı.

Gündem

Eskişehir'de hafta sonu tarihi Odunpazarı Bölgesi'nde yoğun ilgi vardı.

Eğitim

Emek Gençlik Merkezi’nde LGS’ye ve derslere hazırlık atölyeleri açtı. 

Kültür Sanat

Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Cumhuriyet’in 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Oda Müziği Konseri düzenledi.

Kültür Sanat

Gerçekleştirdiği kültür sanat çalışmaları ile adından övgü ile söz ettiren Odunpazarı Belediyesi, yeni sezonda tiyatro severlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Gündem

Odunpazarı Belediyesi’nde şoför olarak çalışan personele “genel trafik” eğitimi verildi.