Rusya Haberleri

rusya haberleri ve güncel rusya gelişmeleri, rusya ile ilgili tüm video, rusya fotoğrafları ve rusya haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek Rusya vatandaşı olmak istediğini söyleyen ABD’li boksör Kevin Johnson’a Rusya vatandaşlığı verildi.

Dünya

Rusya’nın Ukrayna’nın doğusundaki Harkov kentinde bir otele S-300 füzeleriyle düzenlediği saldırıda 11 kişi yaralandı.

Dünya

Rusya’nın Ukrayna’nın doğusundaki Pokrovsk kentine düzenlediği füzeli saldırıda 5’i çocuk 11 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna tarafından Rusya’nın Belgorod bölgesine fırlatılan 12 füzenin düşürüldüğünü duyurdu.

Dünya

Rusya’nın Ukrayna’nın Kiev ve Harkov bölgelerine düzenlediği saldırılarda 4 kişi hayatını kaybetti, 92 kişi de yaralandı.

Dünya

Ukrayna’nın Rusya’nın Belgorod şehrine bugün düzenlediği füze saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.

Dünya

Ukrayna tarafından Rusya'nın Belgorod şehrine düzenlenen füze saldırısında 10 kişi hayatını kaybederken, 45 kişi yaralandı.

Dünya

Rusya'nın Ukrayna geneline 158 füze ve insansız hava aracı (İHA) ile gerçekleştirdiği saldırılar sonucu 12 hayatını kaybetti, 76 kişi yaralandı.

Dünya

Rusya’nın Yakutistan bölgesinde 30 yolcunun bulunduğu uçağın pilotu, pist yerine havaalanının yan tarafındaki donan nehre iniş yaptı.

Dünya

Ukrayna, Rusya’nın Herson bölgesine düzenlediği saldırılarda 5 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Dünya

Rusya'da Novosibirsk-Moskova seferini gerçekleştiren bir yolcu uçağını, kalkıştan kısa süre sonra motordan çıkan alev nedeniyle acil iniş yaptı.

Dünya

Ukrayna, Rusya’nın dron saldırılarına misilleme yaparak başkent Moskova’da dahil Rusya’nın çeşitli kentlerine gece sabah saatlerine kadar toplam 24 İHA ile...

Dünya

Rusya’da fırtına nedeniyle hareket halindeki bir aracın üzerine ağaç devrilmesi sonucu araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

Ukrayna, Rusya’nın Kremençuk kentindeki petrol rafinerisine hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

Dünya

Rusya’da Telegram üzerinden yayın yapan “General SVR” adlı muhalif kanal, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kalp krizi geçirdiğini, doktorların müdahalesiyle...