KFC Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde bu sezon Eskişehir’i başarıyla temsil eden Peyman Spor Kulübü, dün gerçekleştirdiği basın toplantısıyla misyon ve vizyonunu anlattı. Modernity  Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya İş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Peyman Spor Kulübü Başkan Vekili  Kaan Ünver, Kulüp Koordinatörü Okan Özbay ve Baş antrenör Gökhan Sezal katılarak, kulübün hedeflerini  ve projelerini aktardılar.   

Süper Lig'de maç heyecanı! Süper Lig'de maç heyecanı!

VİZYONU OLAN BİR ŞEHİR 

Eskişehir’in  her bakımından vizyonu olan bir şehir olduğunu belirten Başkan Vekili Ünver,  bu doğrultuda ülkece tanınan  Eskişehir firması Peyman’ı  spor ile birleştirdiklerini belirtti. Amaçlarının sağlam adımlarla ilerleyerek kalıcı bir kulüp olmak istediklerini  ifade eden Ünver, “Bizler, Eskişehirli çocuklarımızın voleybol ile büyüyüp yetişmesini istiyoruz. Bunun içinde altyapıya önem veriyoruz. Lig’de ise hedefimiz önce play-off’a kalmak daha sonra Sultanlar Ligi’ne yükselmek” dedi. Altyapı oluşumu için çalışmaların devam ettiğini belirten Koordinatör Okan Özbay ise bu konuda Yıldızspor ile iş birliğine gittiklerini belirtti. 

GENÇ BİR KADRO

Ligde 22.5 yaş ortalamasına sahip genç bir kadro  ile mücadele ettiklerini ifade eden Baş antrenör Sezal, “Lig’de 8 maç oynadık bu maçlarda iyi mücadele ettik. Genç  ve iyi bir kadromuz var. Şuan her  ne kadar iki galibiyet almış olsak ta oyun  olarak iyi yoldayız. İlerleyen haftalarda daha iyi işler yaparak yukarılara çıkacağımıza inanıyorum. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı ESTÜ Spor Salonu’nda en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi