2 ay önce Gündem

Önceki dönem CHP Milletvekili ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay ile Cumhuriyet Gazetesi yazarı Sertaç Eş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi tebrik ziyaretinde bulundular.

2 ay önce Asayiş

Aralarında Eskişehir’in de yer aldığı 6 ilde internet dolandırıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yakalanan 9 şüpheliden 8’i tutuklandı.

2 ay önce Spor

Eskişehir İdmangücü Spor Kulübü, hafta sonu Çifteler Sakaryabaşı’na giderek havuz keyfi yaparken, Belediye Başkanı Zehra Konak’ı da makamında ziyaret etti.

2 ay önce Spor

Süper Amatör Lig ekiplerinden Eskişehir Demirspor yeni sezona dair transfer çalışmalarına devam ediyor.

2 ay önce Spor

Geçen sezon Eskişehirspor forması giyen 20 yaşındaki genç savunma oyuncusu Mustafa Arda Kartal 3.Lige transfer oldu.

2 ay önce Eskişehirspor

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ve AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehirspor’a ziyarette bulundu.

2 ay önce Eskişehirspor

Dün Eskişehir’de olması beklenen Eskişehirspor Teknik Direktörü Ergun Ortakcı’nın gelişi ertelendi.

2 ay önce Politika

İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Gürol Yer, Eskişehir'deki sera örtüsü hibe destek programına davet edilmemelerini eleştirerek, bu durumun siyasi ayrımcılığa işaret ettiğini belirtti. Yer, özellikle iktidar partisinin öne çıkarılmasının yanlış olduğunu vurguladı.

2 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, sponsorluk konusunda çalışmalarını devam ederken, Basın Sözcüsü Mert Albayrak konuya dair önemli açıklamalarda bulundu.

2 ay önce Çevre

Eskişehir'in Yenibağlar Mahallesi'nde, Karargah Sokak'ta çöpün yanına bırakılan mobilya parçaları ve atıklar, çevre kirliliğine neden olup yayaların geçişini zorlaştırıyor. Bu durum, hem çevre hem de yaya güvenliği açısından ciddi bir sorun teşkil ediyor.