2 ay önce Asayiş

Bilecik’te seyir halinde yanmaya başlayan motosikletten çıkan alevlerin sıçraması sonucu otluk alana başlayan yangın, itfaiye ekiplerinin anında müdahalesiyle söndürüldü.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da kontrolden çıkarak devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı.

2 ay önce Ekonomi

Aile ve Sosyal Hizmet Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayı itibarıyla memur maaş katsayılarındaki artışa bağlı olarak sosyal yardımların da artacağını duyurdu.

2 ay önce Dünya

ABD'de ünlü Sotheby's müzayede evinde gerçekleştirilen açık arttırmada “iyi şekilde korunmuş” dinozor iskeleti 44.6 milyon dolarlık rekor fiyata satıldı.

2 ay önce Spor

Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nün başarılı kaptanı Ali Fırat Kasap, yeni sezon öncesi çalışmalarına bireysel olarak başladı.

2 ay önce Dünya

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo, Olimpiyat Oyunları'nda müsabakaların yapılacağı ve kirlilik tartışmalarıyla gündeme gelen Sen Nehri'nde yüzdü.

2 ay önce Gündem

Eskişehir Kent Konseyi Hayvan Hakları Çalışma Grubu Başkanı Ece Bilgin, ‘Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ ile ilgili açıklamada bulundu.

2 ay önce Ekonomi

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ile bir araya geldi.

2 ay önce Politika

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı ile Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin Muharrem matemi lokmasına ortak oldu.

2 ay önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı, bugün Ankara'da gerçekleştirilecek.