2 ay önce Spor

Geçmiş dönemlerde Eskişehir futboluna birçok oyuncu kazandıran Yeşil DSİ Bentspor, bu yaz döneminde de yeni yetenekleri bünyesine katmak için mesai yapıyor.

2 ay önce Spor

Tepebaşı Belediyesi Şirintepe Yunus Emre Spor Tesisleri’nde ücretsiz olarak düzenlenen yaz dönemi kursları yoğun katılım ile başladı.

2 ay önce Asayiş

Bilecik'te otomobil ile tır çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgelerinde orman yangınlarının önlenmesi için toplam 382 personelin katılımıyla kontroller yaparken, 3 bin 258 vatandaşı bilgilendirdi.

2 ay önce Spor

Yaklaşık 1 aylık çalışma dönemini geride bırakan sporcular, önümüzdeki günlerde özel turnuvalara katılarak kendilerini müsabaka ortamında gösterme şansını bulacaklar.

2 ay önce Genel

İzmir'deki bir üniversitenin tıp fakültesinde eğitim alırken çocukluk hayali olan pilotluğa atılmak için Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Pilotaj Programına yatay geçiş yapan üniversite 4'üncü sınıf öğrencisi Serkan Deniz, "Tıp fakültesinde 1'inci sınıfı bitirdikten sonra oranın bana göre olmadığını, daha çok uçmak ve pilot olmak istediğime karar verdim" dedi.

2 ay önce Eğitim

Tepebaşı Belediyesi’nin 29 farklı merkezde ve 13 branşta çocuklara yönelik gerçekleştirdiği Yaz Dönemi Çocuk Kursları devam ediyor. Kurslara katılan öğrenciler yaz tatillerini verimli geçirmenin keyfini yaşıyor.

2 ay önce Spor

EASKF Başkanı Sadri Atam, TFF başkanlığı sonrasında yaşanacak değişimler ve izlenebilecek yol haritası hakkında da bilgi verdi. Başkan Atam, Bütün düzenlemelerin sil baştan yeniden yapılacağını dile getirdi.

2 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Toplantısı’na katıldı.

2 ay önce Gündem

Yeşilay Genel Başkanı ve yöneticileri, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.