2 ay önce Genel

Gelir İdaresi Başkanlığı, trafikteki araçlardan elde edilen vergi gelirlerini daha etkin toplamak amacıyla yeni bir düzenlemeyi devreye alıyor.

2 ay önce Asayiş

Mersin’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli çok miktarda uyuşturucuyla birlikte yakalandı.

2 ay önce Asayiş

Bursa’da seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

2 ay önce Kültür Sanat

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 yılında 19 eserin iadesinin sağlandığını açıkladı. Böylece, 2002 yılından bu yana Türkiye’ye iade edilen eser sayısının 12 bin 139’a, 2018 yılından bu yana ise 7 bin 823’e ulaştı.

2 ay önce Asayiş

Karaman’da servis minibüsü ile çarpışan motosikletteki 2 kişi yola savrularak yaralandı.

2 ay önce Asayiş

Aydın’da uyuşturucuya yönelik çalışma gerçekleştiren jandarma ekipleri, uyuşturucu kullandığı tespit edilen 9 kişiyi yakaladı.

2 ay önce Dünya

İsrail ordusu, Yemen'deki Husilerin kontrolünde bulunan Hudeyde kentini vurdu. Limandaki yakıt depoları alev topuna döndü.

2 ay önce Dünya

İsrail Başbakanlığı, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ABD Başkanı Joe Biden’ın salı günü bir araya geleceğini açıkladı.

2 ay önce Dünya

Güney Kore, Kuzey Kore'nin topraklarına gönderdiği çöp balonlarına propaganda yayını ile karşılık vereceklerini açıkladı.

2 ay önce Dünya

Fransa'da çevreci aktivistlerin yapay su havzaları inşaatına karşı başlattığı protestoya polisin müdahalesi sonucu şiddet olayları yaşandı. Çıkan olaylarda 1'i polis 6 kişi yaralandı, 5 kişi gözaltına alındı.