2 ay önce Asayiş

Eskişehir’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna daldı.

2 ay önce Kültür Sanat

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Hatay’da Eski Alalah olarak bilinen Aççana Höyük’te sürdürülen çalışmalarda oldukça önemli bir tabletin gün ışığına kavuştuğunu açıkladı.

2 ay önce Asayiş

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan otomobil yağmur suyu kanalına çarptı; 1 kişi öldü 2’si ağır 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından hızlı olan aracın hız kadranının 100 kilometrede takılı kalması dikkat çekti.

2 ay önce Asayiş

Bingöl-Diyarbakır karayolunda, otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

2 ay önce Dünya

Çin’in Sichuan eyaletinde şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde 10 kişinin hayatını kaybettiği, 29 kişinin kaybolduğu belirtildi.

2 ay önce Asayiş

Kocaeli’nin Derince ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet aydınlatma direğine çarptı. Elektrik direğine saplanan kamyonette sıkışan sürücü yaralandı.

2 ay önce Ekonomi

Hamster Kombat, sanal bir kripto borsasını yöneterek Hamster coin kazanabileceğiniz viral bir Telegram tabanlı kripto oyunudur.

2 ay önce Kültür Sanat

Provalarını Tepebaşı Belediyesi Zişan Kızılcıklı Belde Evinde yapan ‘Tepebaşı Belediyesi Deneyimliler Türk Halk Müziği Grubu'; yaşlılar için Metin Özöğüt Yaşam Merkez'inde, güzel bir konser verdi ve konser ilgi gördü.

2 ay önce Asayiş

Bilecik'te hafifi ticari aracın tıra çarpması sonucu bir kişi yaralandı.

2 ay önce Gündem

Sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun farklı kesimlerine destek olan Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ), Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) 'Minik Kahramanlar ve Gençlerin Hayalleri İçin Meslekleri Tanıyalım Programları' çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikte lösemili çocukları ağırladı.