1 ay önce Asayiş

Burdur’da elektrik kaçağından kaynaklı çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.

1 ay önce Dünya

Eski ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, Joe Biden’ın yarıştan çekilmesi sonrası Demokratların başkan adayı olarak görülen Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i seçimlerde desteklediğini açıkladı.

1 ay önce Dünya

ABD'nin California eyaletinin en büyük orman yangını, 145 bin 172 dönümlük alana yayıldı. Alevlerle mücadele sürüyor.

1 ay önce Dünya

Kanada'nın Alberta eyaletinde devam eden orman yangını nedeniyle turistik Jasper kasabasının yüzde 30 ila 50'sinin küle döndüğü tahmin ediliyor.

1 ay önce Dünya

Filipinler'in ardından Tayvan'da şiddetli yağış, sel, toprak kayması ve can kayıplarına neden olan Gaemi Tayfunu bu kez Çin ana karasına indi.

1 ay önce Asayiş

Bolu’da orman içerisinde vatandaş tarafından yaralı halde bulunan şahin, orman muhafaza memurlarına teslim edildi. Yaralı şahine ilk müdahaleyi ormancılar yaptı.

1 ay önce Asayiş

Hatay’da depoya giren yılan itfaiye ekipleri tarafından özel aparatla yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Irak'ın kuzeyindeki Kandil, Asos, Gara, Hakurk bölgelerinde tespit edilen 11 PKK’lı terörist ile Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde belirlenen 4 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi

1 ay önce Asayiş

Edirne’de motosiklet ve otomobilin kavşakta çarpışması sonucu bir sürücü ağır yaralandı.

1 ay önce Çevre

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin seçim vaatlerinden biri olan Aktif Yaşam Parkı, Sazova Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Emekli vatandaşların torunlarıyla keyifli vakit geçirebileceği park, Eskişehir’e yeni bir soluk getirecek.