1 ay önce Çevre

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Halk Plajlarında kamusal alanları işgal ederek yerleşik düzene geçen karavanları tahliye ediyor. Karavan sahiplerine yapılan uyarından sonra 48 karavan bölgeden kaldırıldı.

1 ay önce Gündem

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava tahmin raporuna göre, Eskişehir ve çevresinde önümüzdeki günlerde hava koşulları değişken olacak

1 ay önce Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında il sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de vatandaşların sıklıkla kullandığı parkta kökünden kırılarak devrilen ağaç şans eseri kimseye zarar vermedi.

1 ay önce Genel

Bursa, sadece tarihi ve kültürel zenginlikleriyle değil, aynı zamanda mutfak kültürüyle de ünlü bir şehir.

1 ay önce Gündem

Kütahya'da planlı elektrik kesintisi yapılacak.

1 ay önce Gündem

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle, 28 Temmuz 2024 tarihinde saat 11:00 ile 14:00 arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Azerbaycanlılar Derneği Kadın Kolları Başkanı ve opera sanatçısı Fidan Hüseynova’yı makamında ağırladı.

1 ay önce Gündem

İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Dutluca Mahallesi ziyareti sırasında mahalle sakinlerinden gelen talepler üzerine harekete geçti. Mahallede her yağış sonrası meydana gelen sel felaketi sorununu çözmek için kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

1 ay önce Gündem

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce, sözleşmeli tarım kapsamında 45 çiftçi eliyle yaklaşık olarak 2 bin dekarlık alanda üretimi yapılan ve özel bir alternatif ürün olan karabuğdayın bölge çiftçisine tanıtılarak yaygınlaştırılması, önemi konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.