1 ay önce Kültür Sanat

Canlı ve minarel türlerine ait yaklaşık 5 bin çeşit materyal, Prof. Dr. Ali Demirsoy Doğa Tarihi Müzesi’nde vatandaşlar için sergileniyor.

1 ay önce Asayiş

Tuzla'da yat imalatı yapan bir işyerinde yangın çıktı. Yangında ölen veya yaralanan olmazken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

1 ay önce Yurttan

Kartepe Belediyesi'nin yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Bir Gençlik ve Gelişim Kampı"nda kamp ateşi yandı.

1 ay önce Dünya

Etiyopya’nın Eritre ile sınırını oluşturan Tekeze Nehri’nde bir teknenin alabora olması sonucu 19 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Dünya

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan'a ait Laçın ili yönündeki mevziler üzerinde keşif uçuşu yapan Ermenistan'a ait insansız hava aracının (İHA) bölgeden uzaklaştırıldığını belirtti.

1 ay önce Dünya

Kuzey Kore’de etkili olan şiddetli yağışların ardından meydana gelen selde mahsur kalan 5 bin kişi ordunun helikopter destekli operasyonu ile kurtarıldı.

1 ay önce Genel

1947 yılında Malatya'da doğan Kenan Işık, Türk tiyatro ve televizyon dünyasının önde gelen isimlerinden biridir.

1 ay önce Yaşam-Magazin

Beyin kanaması sonucu 10 yıldır komada olan oyuncu Kenan Işık 76 yaşında vefat etti.

1 ay önce Asayiş

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkan traktör devrildi. Kazada, traktör sürücüsü 70 yaşındaki kadın hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

1 ay önce Dünya

Japonya’nın Yamagata ve Akita eyaletlerinde Perşembe gününden bu yana etkili olan şiddetli yağışlar nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi. Kayıp 1 kişiyi arama çalışmaları sürerken, en az bin 260 yapı sel suları altında kaldı.