1 ay önce Genel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan son araştırmaya göre, ülkemizin en az nüfusa sahip olan ilçeleri belirlendi. Bu ilçeler, sessizliği ve sakinliği arayanlar için adeta bir cennet. İşte, Türkiye’nin en az nüfusa sahip 5 ilçesi...

1 ay önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Özel gündeme ilişkin konularda konuştu.

1 ay önce Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den bu yana aralıksız düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 39 bin 445’e, yaralananların sayısı 91 bin 73’e yükseldi.

1 ay önce Asayiş

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde tanker ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Asayiş

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde kuyuya düşen kuzu itfaiye ekiplerinin çabasıyla kurtarıldı.

1 ay önce Asayiş

Muğla’nın Ortaca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın için söndürme çalışması başlatıldı.

1 ay önce Asayiş

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde tekeri patlayan otomobil su tahliye kanalına düştü.

1 ay önce Dünya

İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'a dün gece düzenlediği hava saldırısıyla bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı.

1 ay önce Yurttan

Kars Şehir Stadyumunu mesken tutan ve her yıl yavrularını stadyumda dünyaya getiren yaban ördeği, doğal ortama bırakıldıktan 2 ay sonra büyüttüğü yavrularıyla birlikte stadyuma geldi

1 ay önce Asayiş

Bilecik’te bir apartmanın yanındaki boş arsada yürütülen kazılarda ortaya çıkartılan eserlerden, bölgenin 9 bin yıl öncesine ait yaşam alanı olduğu ortaya çıktı.