1 ay önce Ekonomi

Emekli olmayı düşünenler için çeşitli borçlanma yöntemleri mevcut. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) aracılığıyla hizmet borçlanması yaparak emeklilik günlerinizi artırabilirsiniz.

1 ay önce Genel

Eyyam-ı bahur sıcakları, yaz aylarında, özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında Türkiye'de görülen aşırı sıcak ve nemli hava koşullarını tanımlayan bir terimdir.

1 ay önce Asayiş

Söke Kuşadası karayolu üzeri Granta mevkiinde meydana gelen kazada iki araç takla atarken kazada 4 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Hatay’da kaza sonrası çarpışan otomobil ve tır alevlere teslim oldu.

1 ay önce Yurttan

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki bir banka şubesinin ATM’si üzerine yuva yapmaya çalışan kumruların çöpleri düşürdüğünü fark eden Soner Durmaz isimli vatandaş düşen çöpleri bir karton üzerine koyup kumrunun istediği yuvayı yapmasını sağladı.

1 ay önce Asayiş

Hatay’ın Antakya ilçesinde orman ürünleri ürünleri fabrikasında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

1 ay önce Teknoloji

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılı birinci çeyreğinde toplam mobil hat sayısının yaklaşık 93 milyona ulaştığını kaydederek yüzde 92’sinin 4.5G teknolojisini tercih ettiğini bildirdi.

1 ay önce Yurttan

Niğde’de Arı Yetiştiricileri Birliğine kayıtlı 260 arıcı bal hasadına başlarken, 250 ton bal üretimi bekleniyor.

1 ay önce Genel

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan son araştırmaya göre, ülkemizin en az nüfusa sahip olan ilçeleri belirlendi. Bu ilçeler, sessizliği ve sakinliği arayanlar için adeta bir cennet. İşte, Türkiye’nin en az nüfusa sahip 5 ilçesi...

1 ay önce Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Özel gündeme ilişkin konularda konuştu.