1 ay önce Spor

Milli sporcumuz Busenaz Sürmeneli başarılarıyla göz dolduruyor. Peki Busenaz Sürmeneli kimdir? Kaç yaşında? kariyerinde hangi başarılar var. İşte cevapları...

1 ay önce Gündem

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’de havanın az bulutlu geçeceğini, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağını öngörüyor.

1 ay önce Sağlık

Tepebaşı Belediyesi ve 9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası iş birliğinde gerçekleştirilen çalışma ile atık ilaçların çevreyi kirletmesi önleniyor

1 ay önce Gündem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Eskişehir İl Müdürlüğü ekiplerince, jandarma personeline yönelik depremde arama kurtarma eğitimi verildi.

1 ay önce Ekonomi

Ülkede yaşanan fiyat artışları gıda sektörünü de derinden etkiliyor. Eskişehir’de bir döner işletmecisi olan Yunus Özkaykı da yaşanan artışlar dolayısıyla dönere eskisi kadar talep olmadığını ifade etti.

1 ay önce Asayiş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde komşular arasında çıkan kavgada 1 şahıs site bahçesinde alkol alan 2 kişiyi bıçakla yaraladı.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Valiliği, çocukların dilendirilmesi ve çalıştırılmasına yönelik ağustos ayında yapılan denetimler hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de köpeğe eziyet edip, daha sonra da kendini video kaydına alanları tehdit eden Y.K., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

1 ay önce Spor

8 Eylül'de başlayacak zor lig maratonunda temsilcimiz Anadolu Üniversitesi'nin maç programı da geçtiğimiz gün çekilen fikstür ile belli oldu.

1 ay önce Eğitim

Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından Beylikova ilçesinde düzenlenen Teknoloji Diyeti Kampı, gençlere teknolojik cihaz ve ekipmanlardan uzak doğa ile baş başa bir hayat deneyimi yaşattı.