1 ay önce Yaşam-Magazin

Dünyaca ünlü Amerikalı sinema yıldızı Sharon Stone, Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen gecede Uluslararası İkon Ödülü’nü aldı.

1 ay önce Dünya

Filipinler’de merkez üssü Mindanao adası açıkları olan 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

1 ay önce Yurttan

Aksaray’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak takla attı. Araçta bulunan 6 kişi ağır yaralandı.

1 ay önce Sağlık

Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı Acil sağlık hizmetleri kapsamında 2024 yılı ilk yarısında 20 bine yakın vakaya ulaşım sağladı.

1 ay önce Yurttan

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından kuduza karşı yaban hayatına yönelik oral aşı uygulaması başlıyor. Aşılama Düzce’nin Kaynaşlı ve Yığılca ilçelerinde yapılacak.

1 ay önce Çevre

Aksaray’da orman yangınlarına karşı adeta teyakkuzda olan jandarma, Hasan Dağı’nda komando timleriyle birlikte hem denetim yapıyor hem de pikniğe gelen vatandaşlara eğitim veriyor.

1 ay önce Çevre

İstanbul’da yağışsız geçen yaz mevsimi ve sıcaklar nedeniyle kuruyan Alibey Barajı’nda Mağlova kemeri tamamen gün yüzüne çıktı. Kemer havadan görüntülenirken, ortaya çıkan Mağlova kemeri, vatandaşların piknik alanı oldu.

1 ay önce Çevre

Kurtuluş Mahallesi Halk Çarşısı Sokak'ta yapılan 4 şeritli park, mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor. Trafik akışını durma noktasına getiren bu durum, bölge esnafını ve sakinlerini isyan ettirdi.

1 ay önce Eğitim

Tepebaşı Belediyesi Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi, zihinsel engelli bireylerin sosyal yaşamlarındaki zorlukları, güven duygusu içerisinde aşabilmeleri için faaliyetlerine devam ediyor.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) tarafından yürütülen Tedarikçi Günleri projesi kapsamında TUSAŞ / TAI Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile ikili iş görüşmeleri organizasyonu gerçekleştirildi.