1 ay önce Kültür Sanat

İstanbul’u fethederek çağ kapatın açan Fatih Sultan Mehmet’in hayatına dair eserlerin yer aldığı sergi vatandaşların büyük ilgisini çekiyor.

1 ay önce Ekonomi

Altın fiyatları son yıllarda dalgalanmalar göstermektedir. Ekonomik belirsizlikler, enflasyon ve jeopolitik riskler altın fiyatlarının artmasında önemli faktörlerdir.

1 ay önce Gündem

Alpu’nun Bozan Mahallesi’nde iki yıla yakın süredir devam eden su sorunu Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldü.

1 ay önce Çevre

İklim değişikliği, dünya genelinde su kaynakları üzerindeki baskıyı artırmaya devam ederken, Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mir Jafar Sadegh Safari, Bilimsel Araştırma Projesi  ile İzmir ve Ege Bölgesi’nin 1940 yılından 2100’e kadar olan kuraklık durumunu inceledi.

1 ay önce Genel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre hava durumu tahminleri haberde aktarıldı. Güneşin en yoğun olduğu saatlerde gölge alanlarda bulunmaya özen gösterilmesi vurgulandı.

1 ay önce Teknoloji

Instagram, dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan popüler bir sosyal medya platformudur. Ancak, 2 Ağustos 2024 itibariyle Türkiye'de Instagram'a erişim sağlanamıyor.

1 ay önce Asayiş

Bursa’da belediye otobüsüne çarpmamak için eve dalan otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Malatya’da üç ayrı noktada çıkan ot yangınları itfaiye tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

1 ay önce Asayiş

BURSA'DA BİR BİNADA ÇIKAN YANGIN İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİ SONRASI SÖNDÜRÜLDÜ

1 ay önce Yaşam-Magazin

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlendiği ücretsiz Çim Konserleri'nde Uğur Sayınbatur Jazz Ensemble sahne aldı İzmir'in ünlü solistlerini bir araya getiren konser İzmirliler'e unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı