1 ay önce Asayiş

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde motosikletle çarpışan Togg, kullanılmaz hale geldi. Togg ve motosiklet sürücüsü, hastaneye kaldırıldı.

1 ay önce Yurttan

Kayseri’de yaralı halde bulunan kirpi, gerekli bakım ve tedavisinin yapılması için Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

1 ay önce Asayiş

Hatay’da restoranda çıkan yangın iş yerini kullanılmaz hale getirdi.

1 ay önce Sağlık

Yaz aylarının kavurucu sıcaklarında artan sıvı kaybı bol su tüketimine ihtiyaç doğuruyor. Uzmanlar soğuk suyun lıkır lıkır değil yudum yudum içilmesi konusunda uyarıyor.

1 ay önce Asayiş

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi açıklarında sürüklenen lastik botta 18 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik tarafından kurtarıldı.

1 ay önce Dünya

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Güney Kore sınırına konuşlandırılacak 250 yeni tip taktik balistik füze rampasının orduya teslim töreninde, “Ülkenin sel felaketinin yaralarını sarmak için seferber olduğu bir dönemde bile yeni tip silah sistemlerinin teslim töreninin düzenlenmesi, savunma kabiliyetlerimizi her şartta güçlendirme kararlılığımızın göstergesidir” dedi.

1 ay önce Dünya

Güney Kore’de 20 Mayıs-3 Ağustos tarihleri arasında aşırı sıcaklar nedeniyle 11 kişi hayatını kaybederken, bin 546 kişi hastanelik oldu.

1 ay önce Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır'ın Alemeyn şehrinde Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt ile bir araya geldi.

1 ay önce Dünya

İran Cumhurbaşkanı Mesut Pezeşkiyan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile gerçekleştirdiği görüşmede, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'ye gerçekleştirilen suikasta yönelik, "Siyonistlerin (İsrail'in) bu küstahlığı cevapsız kalmayacak" dedi.

1 ay önce Yurttan

Nesli tehlike altında olduğu için koruma altında bulunan ’Caretta caretta’ ve ’Chelonia mydas’ deniz kaplumbağalarının önemli üreme alanları olan Mersin’den bu yıl 200 binden fazla yavrunun Akdeniz’le buluşması bekleniyor.