1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi, Japonya'da barışın simgesi Sadako Sasaki anısına, ünlü origami sanatçısı Gökçen Atamgüç’ün eğitmenliğinde düzenlediği “Turna Kuşları Barış İçin Uçuyor” etkinliğiyle çocuklara özel bir gün yaşattı.

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediyesi, Melih Savaş Yaşam Köyü’nde hizmet veren Alzheimer Konukevi ile Alzheimer hastalığıyla mücadele eden vatandaşları ve ailelerini yalnız bırakmıyor.

1 ay önce Gündem

Çankaya Mahallesi, geçtiğimiz hafta sonu Odunpazarı Kent Konseyi Çankaya Mahalle Meclisi'nin "Minderini kap gel ,komşunu da al ,sende bize katıl" sloganıyla düzenlediği mahalle şenliği ile renklendi

1 ay önce Ekonomi

Yaz ayının bitmesine yaklaşmışken, kışlık hazırlıkları başladı. Menemenlik ve sosluk domateslerde pazar tezgahlarında yerlerini aldı.

1 ay önce Kültür Sanat

2013 yılında geliri ihtiyaç sahibi, engelli ve kız çocuklarının eğitimi ile sağlık konularına harcanmak üzere kurulan, “Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi” hafta içi de turistler tarafından yoğun ilgi görüyor.

1 ay önce Politika

Saadet Partisi Eskişehir İl Teşkilatı tarafından adliye önünde basın açıklaması yapıldı.

1 ay önce Foto Şaka
1 ay önce Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi  kadınlara ücretsiz ped dağıtımı için billboardlara ilan verdi. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır ise bu ilanı mahrem buldu. Bu zihniyet büyük tepki topladı.

1 ay önce Asayiş

Hatay’ın Belen ilçesinde çimento torbası yüklü tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

1 ay önce Genel

1999 yılında Küba'da dünyaya gelen Babası bir hentbol oyuncusu olan Vargas, 8 yaşında voleybol kariyerine adım attı.