1 ay önce Teknoloji

Son bir haftadır Türkiye'de Instagram'a erişim sağlanamıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

1 ay önce Asayiş

Ankara Polatlı'da şehirlerarası yolcu otobüsünün köprü ayağına çarpması sonucu meydana gelen kazada 9 kişi öldü, 27 kişi yaralandı.

1 ay önce Spor

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyatları'nda heyecan dolu bir serüven yaşıyor. Yarı finalde İtalya'ya karşı verdikleri zorlu mücadeleden 3-0 mağlup ayrılan millilerimiz, şimdi bronz madalya için sahaya çıkacak.

1 ay önce Genel

Survivor 2025 için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. TV8'in reyting rekortmeni yarışması, yeni sezonda da izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Programın kadro çalışmaları hızla devam ederken, seyircilerin merakla beklediği ilk yarışmacı belli oldu.

1 ay önce Çevre

Alpagut - Atalan’da Madene Hayır Platformu üyeleri, Mihalgazi’deydi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de 21 yaşındaki Ayşenur Çolakoğlu’nu 4 kurşunla öldüren Hasan F. hakkında iyi hal indirimiyle verilen müebbet hapis cezası için İstinaf Mahkemesi’ne yapılan itiraz başvurusu reddedildi.

1 ay önce Asayiş

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak yol ortasına devrilen otomobilde 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Hatay’da seyir halindeyken motor kısmı yanan TOFAŞ’ta hasar oluştu.

1 ay önce Spor

Odunpazarı Belediyesi, Yaz Spor Okulları çerçevesinde Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde 'Spor yaralanmaları ve sakatlıklar' ile 'Sporcu beslenmesi' konularının ele alındığı teorik eğitim semineri düzenledi.

1 ay önce Gündem

Sivrihisar Belediyesi'nin eski Belediye Başkanı Yüzügüllü, yeni Başkan Habil Dökmeci'nin geçtiğimiz günlerde bir televizyon kanalında kendisi hakkında ortaya attığı iddialar üzerine gazetecilerle bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.