1 ay önce Yurttan

Kış aylarında tüketilmek için hazırlanan ve Elazığ’ın en önemli mutfak kültürü arasında yer alan kurutmalık sebze sezonu başladı.

1 ay önce Asayiş

Aksaray’da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen jandarma ikametin mutfağında yaptığı aramada pizza kutusunun altında bonzai ele geçirdi.

1 ay önce Asayiş

Çorum’un İskilip ilçesinde bir bağ evine düzenlenen operasyonda 272 gram esrar ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

1 ay önce Asayiş

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen 3 araçlı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Artvin’de dağ kekiği toplamak için araziye giden 4 kişi dağda bir kaya üzerinde mahsur kaldı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine mahsur kalan vatandaşlar arama kurtarma ekipleri tarafından başarıyla kurtarıldı.

1 ay önce Yurttan

Sivas'ın Gürün ilçesinde bulunan ve bozkırın nazar boncuğu olarak bilinen Gökpınar Gölü, yerli ve gurbetçi turistlerin ilgi odağı oldu.

1 ay önce Teknoloji

ABD merkezli Ulusal Bilimler Akademisi Bildirilerinde yayınlanan bilgilere göre, sonucu bilim adamları Mars’ta gezegenin kayalık dış kabuklarının derinliklerinde sıvı su rezervuarı keşfetti.

1 ay önce Dünya

Yunanistan'ın başkenti Atina yakınlarındaki Varnava'da başlayarak giderek yayılan yangında 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

1 ay önce Dünya

ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, eski adı Twitter olan X platformunda Elon Musk ile yapacağı röportaj öncesi yaklaşık 1 yıl sonra ilk kez paylaşım yaptı.