1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Ulaş Entok, yeni sezon öncesinde kulübün planları ve mücadele edecekleri grup hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

1 ay önce Asayiş

Emniyet ve jandarma ekipleri, 8-15 Ağustos tarihleri arasında ülke genelinde geniş çaplı trafik denetimleri gerçekleştirdi.

1 ay önce Genel

Yeşil zeytin, olgunlaşmadan önce hasat edilen ve bu nedenle yeşil renkte olan bir zeytin türüdür.

1 ay önce Dünya

İsviçre Uluslararası Hava Yolları’na ait Tokyo-Zürih seferini yapan Boeing 777 yolcu uçağı, uçuş sırasında bir kişinin yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle Kazakistan’a acil iniş yaptı.

1 ay önce Dünya

Pakistan’da etkili olan şiddetli yağışların neden olduğu sel ve yıkımlar nedeniyle son 24 saatte 25 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce Dünya

Kosova'da bu yıl 73'üncüsü düzenlenen Şivan Köprüsü Atlama Yarışı'na 20'den fazla Kosovalı sporcu katılırken, ortaya çıkan renkli anları yüzlerce seyirci dikkatle izledi.

1 ay önce Dünya

İsrail’in 7 Ekim’den bu yana savunmasız sivilleri hedef aldığı Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 99’a, yaralı sayısı ise 92 bin 609’a yükseldi.

1 ay önce Asayiş

Batman’da kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında yürütülen çalışmalarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı.

1 ay önce Asayiş

Isparta’da bodrum katta çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü.

1 ay önce Asayiş

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak yol kenarındaki araziye yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.