1 ay önce Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 13 yıl sonra ilk kez geldiği Çeçenistan’da Ukrayna’da savaşmak için eğitim gören askerleri ziyaret etti.

1 ay önce Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kanlıpınar’da bulunan piknik alanına ilişkin açıklamalarda bulundu. Durumun AK Partili vekillerin vicdanına kaldığını belirten Başkan Kurt, “Eskişehir halkını cezalandırıyorlar” dedi.

1 ay önce Asayiş

Elazığ’da polis ekiplerince sokak satıcıları ile uyuşturucu madde kullananlara yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişi yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Afyonkarahisar Valiliği, Sinanpaşa ilçesi Kırka beldesindeki ormanlık alanda çıkan yangınla ilgili olarak “Yangına 1 uçak, 1 helikopter, 22 arazöz ve itfaiye aracı, iş makinaları, drone ve diğer araçlar olmak üzere toplam 37 araç ve 95 personel ile havadan ve karadan müdahale edildi.” açıklaması yaptı.

1 ay önce Asayiş

Hakkari’nin Kayacık köyünde depo olarak kullanılan odunluk ve tandırda çıkan yangın, itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

1 ay önce Gündem

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 354 bin 672 ’e ulaştı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'in Sarısungur Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde çıkan yangın itfaiye ekiplerine zamanında haber verilemeyince, hasat edilmiş yulaf, mısır, tarım ekipmanları ile samanın büyük bölümü kül oldu.

1 ay önce Gündem

Gazetemiz yazarı Kamil Emeksiz ve kızı Özge Emeksiz, Sakarya Gazetesi'ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

1 ay önce Yurttan

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi, 21 Ağustos'ta Ege Denizi'nde meydana gelen depremi duyurdu.

1 ay önce Genel

Astroloji, insanların karakter özelliklerini ve davranışlarını analiz eden bir bilim dalıdır. Bazı burçlar, inatçılığıyla ön plana çıkar ve kendi bildiklerinden asla taviz vermezler. Bu yazıda, astrolojide en inatçı burçları ve bu burçların özelliklerini inceleyeceğiz. İşte karşınızda, en inatçı 5 burç!