1 ay önce Asayiş

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde kamyonet ile motosikletli kuryenin çarpışması sonucu meydana gelen kazada kurye yaralandı.

1 ay önce Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 13 yıl sonra ilk kez geldiği Çeçenistan’da Ukrayna’da savaşmak için eğitim gören askerleri ziyaret etti.

1 ay önce Gündem

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kanlıpınar’da bulunan piknik alanına ilişkin açıklamalarda bulundu. Durumun AK Partili vekillerin vicdanına kaldığını belirten Başkan Kurt, “Eskişehir halkını cezalandırıyorlar” dedi.

1 ay önce Asayiş

Elazığ’da polis ekiplerince sokak satıcıları ile uyuşturucu madde kullananlara yönelik düzenlenen operasyonda 19 kişi yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Afyonkarahisar Valiliği, Sinanpaşa ilçesi Kırka beldesindeki ormanlık alanda çıkan yangınla ilgili olarak “Yangına 1 uçak, 1 helikopter, 22 arazöz ve itfaiye aracı, iş makinaları, drone ve diğer araçlar olmak üzere toplam 37 araç ve 95 personel ile havadan ve karadan müdahale edildi.” açıklaması yaptı.

1 ay önce Asayiş

Hakkari’nin Kayacık köyünde depo olarak kullanılan odunluk ve tandırda çıkan yangın, itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

1 ay önce Gündem

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Eskişehir’de trafiğe kayıtlı araç sayısı 354 bin 672 ’e ulaştı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'in Sarısungur Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde çıkan yangın itfaiye ekiplerine zamanında haber verilemeyince, hasat edilmiş yulaf, mısır, tarım ekipmanları ile samanın büyük bölümü kül oldu.

1 ay önce Gündem

Gazetemiz yazarı Kamil Emeksiz ve kızı Özge Emeksiz, Sakarya Gazetesi'ni ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.

1 ay önce Yurttan

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi, 21 Ağustos'ta Ege Denizi'nde meydana gelen depremi duyurdu.