1 ay önce Asayiş

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir evde çıkan yangın üst daireye de sıçradı. 1’i bebek 4 kişinin dumandan etkilendiği yangında ev sahipleri gözyaşlarına hakim olamadı.

1 ay önce Teknoloji

Türkiye'nin ilk yerli ve millî haberleşme uydusu Türksat 6A'nın 50 derece Doğu yörüngesindeki testlerinin başarıyla devam ediyor.

1 ay önce Asayiş

Sivas’ın Gemerek ilçesinde düğüne giden kişileri taşıyan midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 27 kişi yaralandı.

1 ay önce Genel

Turşu yapımında kullanılan sebzelerin tazeliği ve kalitesi, sonucun lezzetli olmasında kritik rol oynar.

1 ay önce Ekonomi

Brent petrol fiyatları ve döviz kurlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına doğrudan yansıyor.

1 ay önce Dünya

Endonezya’nın Ternate Adası’nda şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketinde 13 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

1 ay önce Yurttan

Edirne’nin Enez ilçesi sahilinde yer alan kaplumbağa üreme alanları, Jandarma Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Timleri tarafından düzenli olarak kontrol edildi.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı ve NEFER tribün grubu lideri Murat Diri, bir veda mesajı yayımlayarak, "Dost düşman herkes biliyor ki hakkını verdik, Eskişehir halkına yakışır bir tribün oluşturduk. Amigo Orhan'ın emanetini layıkıyla yukarıya taşıdık ve artık veda zamanı. Allah'a emanet olun" dedi.

1 ay önce Genel

Türkiye’de ekmek üretimi ve satışı, yeni bir düzenleme ile yeniden şekilleniyor. Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) getirdiği bu yenilikler, fırınlarda taze çıkan ekmekler için bazı zorunlu standartları beraberinde getiriyor.

1 ay önce Yurttan

Samsun ve çevresinde yaşanan sağanak yağışlar, özellikle Terme ilçesinde fındık üreticilerini olumsuz etkiledi.