1 ay önce Dünya

Birleşmiş Milletler’e (BM) bağlı Dünya Gıda Programı (WFP), İsrail'in dün akşam BM aracına ateş açmasının ardından Gazze Şeridi'ndeki insani yardım faaliyetlerini geçici olarak askıya aldığını duyurdu.

1 ay önce Dünya

FBI, ABD’nin eski başkanı Donald Trump’a suikast girişiminde bulunan silahlı saldırganın, Trump’ı hedef almaya karar vermeden önce kalabalık bir etkinliğe saldırmayı amaçladığını açıkladı.

1 ay önce Yurttan

Samsun’un Bafra ilçesinde otomobilin altına giren kedi duyarlı bir vatandaşın çabası sonucu kurtarıldı.

1 ay önce Dünya

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi ile gerçekleştirdiği görüşmede, ABD Başkanı Joe Biden ile Çin Devlet Başkanı Xi Jinping arasındaki telefon görüşmesini ele aldı.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

1 ay önce Dünya

Japonya’ya ulaşan Shanshan Tayfunu nedeniyle en az 54 kişi yaralandı, 1 kişi kayboldu.

1 ay önce Asayiş

Bursa’da kumarhaneye çevrilen kıraathaneye Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri suçüstü baskın yaptı. Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alınırken para ve pullara el konuldu.

1 ay önce Spor

İnönü Belediyesi'nin düzenlediği 6. Geleneksel Voleybol Turnuvası’nda beşinci gün maçları da geride kaldı. Bu yıl da yoğun bir katılım ve rekabetle devam eden turnuva, heyecan dolu karşılaşmalara sahne oldu.

1 ay önce Spor

2024 Paris Paralimpik Oyunları’nda Ülkemizi temsil eden Eskişehirli milli yüzücü Sümeyye Boyacı, organizasyondaki ilk yarışına bugün çıkacak.

1 ay önce Spor

Bolu Kampı’nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren TFF 3. Lig temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.