1 ay önce Spor

Anadolu Üniversitesi futbol takımı, yeni sezon öncesi eksiklerini hazırlık maçları oynayarak kapatıyor. Mavi Beyazlı ekibimiz bu kapsamda dün Bolu kampında karşılaştığı Alanya 1221 FK’ya 4-2 mağlup oldu.

1 ay önce Spor

Eskişehirspor, U19 Elit B Ligi'nde sezona güçlü bir başlangıç yaptı. İlk iki haftayı kayıpsız geçen Genç Şimşekler, puanını 6'ya çıkararak rakiplerine gözdağı verdi.

1 ay önce Genel

Yunanistan'ın Girit Adası, 5,2 büyüklüğünde bir depremle sarsıldı.

1 ay önce Yurttan

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde bulunan derelere yönelik temizlik ve bakım çalışmaları sürdürülüyor. Bu doğrultuda Asar Deresi genelinde çalışma başlatan ekipler, dere yataklarının yosun ve çeşitli kalıntılardan arındırılmasını sağlıyor.

1 ay önce Yurttan

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesinde caminin temel kazısı sırasında tarihi kemer ve tünel bulundu.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk hazırlık maçından 3-2 galibiyetle ayrıldı. Uşakspor karşısında galibiyeti Siyah Kırmızılılar’a getiren golleri Cengizhan Avcı (2) ve Emirhan Harmancı kaydetti.

1 ay önce Yurttan

Düzce’de 3 yıldır tarımda yeni teknoloji kullanarak topraksız çilek üreten Süleyman Sarı’ya Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ziyaret gerçekleştirdi.

1 ay önce Asayiş

Kocaeli’de 8 adreste yapılan baskında 2 kilo 830 gram uyuşturucu ve 26 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken 10 şüpheli ise gözaltına alındı.

1 ay önce Gündem

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Metin Özöğüt Yaşam Merkezi sakinlerini ziyaret etti. Merkez sakini deneyimli vatandaşlar Başkan Ataç'a sağlanan hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Başkan Ataç da, “Büyüklerimizin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapıyoruz, onlar bizim başımızın tacı” diye konuştu.

1 ay önce Ekonomi

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı rakamlara göre Eskişehir'de temmuz ayında bir önceki yılın aynı ayına göre ihracat yüzde 62,6, ithalat ise yüzde 12,5 arttı.