1 ay önce Gündem

İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı, Gondol İskelesi karşısında bulunan bina için yıkım kararı verildiği öğrenildi.

1 ay önce Genel

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Akdeniz'de bir deprem daha meydana geldiğini açıkladı.

1 ay önce Yurttan

Van'da yaşayan vatandaşlar, sabah saatlerinde meydana gelen depremle sarsıldı. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre, depremin büyüklüğü 3,3 olarak ölçüldü.

1 ay önce Sağlık

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde, Hayvan Hastalıkları ile Mücadele ve Hayvan Hareketleri Kontrolü Genelgesi hakkında veteriner hekimleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

1 ay önce Genel

Prens dizisindeki Kral Thun karakteriyle geniş kitlelere hitap eden ve büyük beğeni toplayan usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal’ın kariyeri boyunca yer aldığı yapımlar merak konusu oldu.

1 ay önce Asayiş

Dalaman ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen ve açık denizde sürüklenen 25 düzensiz göçmen kurtarıldı.

1 ay önce Asayiş

Kütahya’da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

1 ay önce Genel

Özellikle son dönemlerde sosyal medyanın gündeminde olan Prens dizisiyle adından sıkça söz ettiren Giray Altınok'un hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Giray Altınok kimdir?

1 ay önce Asayiş

Bingöl’de jandarma ekiplerince yapılan çalışmada, 12 kilo 460 gram esrar maddesi ele geçirilirken bir şüpheli ise gözaltına alındı.

1 ay önce Genel

Popülerliğini koruyan “Prens” dizisinin beğenilen oyuncusu Derya Pınar Ak (Hasharia) merak konusu oldu.