1 ay önce Spor

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, sezonu bugün evinde açıyor. Porsuk Spor Salonu’nda saat 15.00’de oynanacak olan ilk hafta karşılaşmasında Mavi Beyazlı ekibimiz Giresun ekibi Görele Belediyespor’u ağırlıyor.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de bir ara sokakta hızlı ilerlediği iddia edilen otomobilin çarptığı kedi feci şekilde öldü. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken kedileri besleyen Havva Nazife Gençer, kediye aracıyla çarpan şahsın kendilerini tehdit ettiğini iddia etti.

1 ay önce Asayiş

Odunpazarı ilçesinde bir evin bahçesinde çıkan ve 2 bin balya saman ile 1 traktörün küle döndüğü yangın, itfaiye ekiplerinin 5 saatlik müdahalesi sonucunda söndürüldü.

1 ay önce Spor

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde ilk sezonunu geçirecek olan Mihalıççık Belediyesi Spor Kulübü, zorlu lig maratonuna güçlü bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.

1 ay önce Sağlık

Türkiye SMA Vakfı’nın SMA hastaları ve ailelerini, kapsamlı bir programla uzmanlarla bir araya getirdiği 3. Ulusal SMA Kampı Eskişehir’de gerçekleştirildi.

1 ay önce Spor

Eskişehir'de yeni sezona erkek futbol takımları ile yaptığı antrenmanlar ile hazırlanan 16 yaşındaki kaleci Esra Yarım'ı, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş transfer etmek istiyor.

1 ay önce Eskişehirspor

U19 Elit B Ligi'nde sezona iyi bir başlangıç yapan Eskişehirspor U19 takımı, ilk hafta Süper Lig ekibi Gazişehir’i ve ikinci hafta Adanaspor’u deplasmanda mağlup ederek 6 puan topladı. Bugün evinde Keçiörengücü U19 takımını konuk edecek olan Eskişehirspor U19, galibiyet serisini sürdürmek ve 3’te 3 yapmak istiyor.

1 ay önce Eskişehirspor

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102’nci yıldönümünde, Eskişehirsporlu futbolcular antrenmana dev bir Türk Bayrağı ile çıkarak bayram coşkusuna ortak oldular.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor yönetimi, tecrübeli kenar oyuncusu Sefa Turan ile resmi sözleşme imzaladı.

1 ay önce Spor

Şeker Spor Kulübü’nde Yaz Okulu kapanış töreni dün gerçekleştirildi. Eğitimlere katılan 250 sporcu, hem sertifikalarını almanın hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu birlikte yaşadı.