1 ay önce Gündem

Özdilek Eskişehir, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel bando gösterisi düzenledi.

1 ay önce Gündem

CHP İl Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıldönümünde Valilik'te tören düzenledi. Tören saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtı'na çelenk sunma ile başladı.

1 ay önce Gündem

AK Parti İl Başkanlığı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıldönümü dolayısıyla Valilik'te tören düzenledi.

1 ay önce Gündem

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığınca Valilik önünde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni gerçekleştirildi.

1 ay önce Gündem

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Eskişehir Şubesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü Vilayet Meydanı'nda düzenledikleri coşkulu bir törenle kutladı.

1 ay önce Gündem

Atatürkçü Düşünce Derneği ve Eğitim-İş Eskişehir Şubeleri 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yıldönümü dolayısıyla Valilik'te tören düzenledi.

1 ay önce Gündem

Eskişehir Toplum Sanat Derneği, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla dernek binası önünde bir program düzenledi. Törende Eskişehir halkı, zaferin 102. yıldönümünü coşkuyla kutladı.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yılı dolayısıyla Memleket Sevdalıları Derneği, Eskişehir Valiliği önünde bir tören düzenledi. Tören kapsamında Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakıldı.

1 ay önce Gündem

Eskişehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Valilik önünde düzenlenen törende, Zafer Partisi Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Selim Arslangiray, partisi adına bir konuşma yaptı.

1 ay önce Yaşam-Magazin

Kadriye-Ahmet Kaçar çiftinin kızı Firdevs Kaçar ile Serap-Zeki Ünal çiftinin oğlu, CHP Milletvekili Aday adayı olan Ali Ünal düzenlenen renkli törenle mutluluğa, “Evet” dediler.