1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekipleri tarafından 1 ay içerisinde gerçekleştirilen trafik denetimleri sonucunda 101 bin 478 araç ve sürücü kontrol edilirken, 63 bin 783 adet trafik cezası yazıldı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince ağustos ayı içerisinde aranan şahısların yakalanması amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranması bulunan 422 şüpheli yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince uyuşturucuyla ilgili 1 ay içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda çok miktarda narkotik madde ve silah ele geçirilirken, işlem yapılan 237 şüpheliden 119'u tutuklandı.

1 ay önce Dünya

Rus güçlerinin Ukrayna’nın kuzeyindeki Sumi kentinde bir fabrikaya düzenlediği saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi yaralandı.

1 ay önce Dünya

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de düzenlenen esir protestosunda hükümete tepki gösteren binlerce İsrailli istifa çağrısı yaparken, kalabalık Başbakan Binyamin Netanyahu için “devletin sabotajcısı” ifadelerini kullandı.

1 ay önce Asayiş

Edinilen bilgiye göre olay, Bahçesaray ilçesine bağlı Çatbayır Mahallesi’nde meydana geldi

1 ay önce Dünya

Gazze Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Müdürü Moussa Abed, İsrail saldırısı altındaki Gazze Şeridi’nde çocuk felci vakasının görülmesinin ardından aşılama kampanyasının başladığını açıkladı.

1 ay önce Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 40 bin 691’e, yaralıların sayısı ise 94 bin 60’a yükseldi.

1 ay önce Dünya

İsrail ordusu, çekildiği Deir el-Balah kentinin doğusunda büyük yıkıma yol açtı.

1 ay önce Asayiş

Düzce'de meydana gelen zincirleme kazada 2 kişi yaralandı