1 ay önce Asayiş

Düzce’de polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 9 bine yakın araç ve 260 motosiklet denetlenirken, 159 araç trafikten men edildi.

1 ay önce Asayiş

İzmir’de dehşeti yaşatan zanlı, 20 sene önce de cinayet işlemiş

1 ay önce Çevre

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde tek katlı betonarme eve kimsenin bulunmadığı sırada yıldırım isabet etti. Yıldırım sonucu yangın çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.

1 ay önce Ekonomi

Eskişehir’in fuarcılık sektöründeki en güçlü ve geniş kapsamlı organizasyonlarından biri olan Eskişehir Tarım, Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı, 4-8 Eylül 2024 tarihlerinde 5’nci kez tarım sektörünü buluşturacak.

1 ay önce Gündem

Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102'nci yılı sebebi ile şehitlerin kabri ziyaret edildi.

1 ay önce Gündem

Odunpazarı Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncileri düzenlenen Uluslararası Ahşap Heykel Festivali kapsamında Kemal Zeytinoğlu Caddesi’nde tornet etkinliği düzenledi.

1 ay önce Yaşam-Magazin

Ünlü sinema oyuncusu ve sanatçı Ahu Tuğba, ABD’nin Miami kentindeki evinde hayatını kaybetti.

1 ay önce Yurttan

MHP Yıldırım İlçe Başkanlığı, Yıldırım ilçesinde bulunan 71 mahalle muhtarı ile 8 bölgede düzenlediği kahvaltı programlarında biraraya geldi.

1 ay önce Ekonomi

ATB, Ağustos ayı hal endeksini açıkladı. Ağustos ayında miktar ve fiyat endekslerindeki aylık değişimler, miktarda domates için son 7 yılın rekor düşüşü olarak yansırken, fiyatta ise 2021 yılından sonraki rekor artış olarak gerçekleşti.

1 ay önce Yurttan