1 ay önce Asayiş

Kırşehir’de jandarma ekipleri tarafından yapılan 19 farklı operasyonda tarihi eser niteliği taşıyan 471 obje ele geçirilirken, 45 kişi de yakalandı.

1 ay önce Asayiş

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde sahte altın operasyonunda 2 şüpheli yakalandı.

1 ay önce Ekonomi

Benzinin fiyatına indirim geliyor.

1 ay önce Eskişehirspor

5-6 Ekim 2024 tarihlerinde başlayacak olan 2024-2025 Sezonunda, Eskişehirspor ile birlikte yer alacak 2 Eylül Spor Kulübü başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor. Eskişehirspor, sezonun ilk iki haftasını deplasmanda geçirirken, 2 Eylülspor ilki iki maçını içerde oynayacak.

1 ay önce Spor

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek temsilcilerimiz Eskişehirspor ve 2 Eylülspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan yeni statüyle birlikte zorlu bir sezon geçirecek.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bursa Süper Amatör Lig ekibi  Yavuz Selim Gençlerbirliği ile oynadığı özel maçı 6-1 gibi farklı skorla kazandı.

1 ay önce Spor

Eskişehir Bocce Bowling ve Dart İl Temsilciliği’nin  2024-2025 Yılı faaliyet Programında yer alan Minikler, Yıldızlar 2 Eylül Eskişehir Kurtuluş Kupası’nda  ödüller sahiplerini buldu.

1 ay önce Spor

Erkekler Hentbol Süper Lig ekibimiz  Mihalıççık Belediyesi  Spor Kulübü, önceki gün önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.

1 ay önce Spor

Birinci Amatör Küme’de mücadele eden Baransel Spor Kulübü, yeni sponsorlarıyla birlikte 2024-2025 sezonuna güçlü bir başlangıç yapmayı amaçlıyor.

1 ay önce Spor

Anadolu Üniversitesi  futbol takımı, yeni sezona iyi başlamak istiyor.  Mavi Beyazlı ekibimiz, bu doğrultuda Pazar günü sahasında oynayacağı zorlu Kuşadaspor maçının hazırlıklarını üç puan parolasıyla sürdürüyor.