1 ay önce Kültür Sanat

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Arkeoloji Bölümü tarafından Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde yapılan kazılarda, genel olarak Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde rastlanan Neolitik Dönem ile özdeşleşen yapı gömme uygulamasına ait bulgulara ulaşıldı.

1 ay önce Politika

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında İYİ Parti eski lideri Meral Akşener'e AK Parti Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu'na ilişkin soru yöneltti.

1 ay önce Genel

Hamster Kombat, oyuncularına her gün büyük ödüller sunmaya devam ediyor. 05 Eylül 2024 tarihi 5 milyon hmstr coin şifresi belli oldu!

1 ay önce Gündem

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere Eskişehir'e gelen Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy'a makamında ziyarette bulundu.

1 ay önce Kültür Sanat

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Yumuktepe Höyüğü’nde kazı çalışmalarında incelemelerde bulundu.

1 ay önce Yurttan
1 ay önce Yurttan

Adıyaman’da bir kadın, 39 günlükken ‘öldü’ denilerek herkesten habersiz toprağa verildiğini iddia ettiği kızının her gün rüyasına girerek, “Anne ben ölmedim, yaşıyorum” dediğini söyledi. Acılı anne, mezarın açılarak DNA testi yapılmasını istedi.

1 ay önce Yaşam-Magazin

Kızlarını büyüttükten sonra yıllardır ara verdiği setlere dönen Sinem Kobal, kırmızı elbisesiyle verdiği pozları Instagram hesabına yükledi.

1 ay önce Yurttan

Bu yıl kapılarını “Teknoloji” temasıyla açan 93. İzmir Enternasyonal Fuarı, her yaş grubuna hitap eden birbirinden renkli etkinlikler, konserler, söyleşiler, gösterilerle ziyaretçilerini ağırlıyor. Fuar kapsamında, katılımcılarına Kültürpark’ta heyecan dolu bir macera yaşatan Hazine Avı yarışması da düzenlendi.

1 ay önce Yaşam-Magazin

Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturdu. Çiftin Esma Sultan Yalısı'nda törene sürat teknesiyle denizden gelmesi ise dikkat çekti.