1 ay önce Asayiş

Antalya’da kısa süre önce park ettiği aracının yandığı haberini alan araç sahibi, itfaiyenin söndürme işlemini çaresiz gözlerle izledi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de hafif ticari araçla otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

1 ay önce Asayiş

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde kocası tarafından öldürülen ve cenazesi kimsenin teslim almaması üzerine belediye ekipleri tarafından defnedilen Kıymet Budak’ın tutuklu eşinin cezai ehliyetinin tam olduğu ortaya çıktı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de 13 yaşındaki çocuk, kardeşini darp eden 14 yaşındaki çocuğu bıçakla yaraladı.

1 ay önce Genel

Av yasağının bitmesiyle gözler balık tezgahlarına çevrildi. Balık sezonun başında ağlara en çok palamut yakalanırken balıkçılar bu bereketin önümüzdeki zamanlarda da devam edeceğini söyledi. Deniz bu sene vatandaşın da balıkçının da yüzünü güldürdü.

1 ay önce Asayiş

İstanbul Üsküdar’da anneannesine gitmek için evden çıkan 16 yaşındaki Ayça Karahanoğlu’nun ailesi kızlarının bulunmasını istiyor.

1 ay önce Yurttan

Deprem bölgesi Malatya’da, inşası devam yeni çarşı projesinin 28 bloğunda üst yapı çalışmaları tamamlandı. 2025’in ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanan 2 bin 93 işyeri ile 134 konutta ise sona yaklaşıldı.

1 ay önce Genel

Yapılan son değerlendirmelere göre, Orta ve Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Sinop ve Hatay çevreleri ile Kastamonu’nun kıyı ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

1 ay önce Yurttan

Erzincan’da Orkut Baysal Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası’na katılan paraşütçü, mahsur kaldığı yerden Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve AFAD ekiplerince kurtarıldı.

1 ay önce Gündem

Anadolu Otoyolu Düzce Gişeleri mevkisi Ankara İstikametinde kaza meydana geldi.