1 ay önce Spor

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Eskişehir Şubesi'ne bağlı futbol hakemleri, yeni sezon hazırlıkları kapsamında sahaya indi. Osmangazi Üniversitesi Stadyumu'nda yapılan ilk antrenmanla hakemler, yeni sezona fiziksel ve mental olarak hazır olma yolunda önemli bir adım attı.

1 ay önce Eskişehirspor

2012-2013 sezonunda Eskişehirspor forması giyerken geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu, aramızdan ayrılışının 12. yılında sevgiyle anıldı. Eskişehirspor yönetimi, kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Bahtiyaroğlu’nu rahmet ve özlemle andı.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor, 5 Ekim'de başlayacak olan zorlu lig maratonu öncesinde hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ergun Ortakcı, zorlu lig maratonuna dair önemli açıklamada bulundu.

1 ay önce Eskişehirspor

Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok gündeme dair konuştu. Entok, “Sezona iki uzak deplasman ile başlıyoruz. Hayırlısı olsun biz kendi işimize bakacağız. Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

1 ay önce Spor

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ilk maçında bugün Galler ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Saati  21.45’te başlayacak mücadele TV8 ve Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak.

1 ay önce Foto Şaka
1 ay önce Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekiplerince hemzemin geçitlerde yapılan denetimlerinde kural ihlalinde bulunan sürücülere cezai işlem uygulandı.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de polis ve jandarma ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda bandrolsüz ve hologramsız kaçak sigara satışı yapan şahıs tutuklanırken, çok sayıda tütün ürünü ele geçirildi.

1 ay önce Asayiş

Eskişehir'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, uyuşturucu madde üretmek için kenevir bitkisi yetiştirdiği belirlenen 2 şüpheli yakalandı. Haklarında soruşturma başlatılan şüphelilerden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.