Bölgesel Amatör Lig'de büyük hedefler koyan Eskişehirspor, yeni sezon hazırlıklarına özel maçlarla devam ediyor. Kırmızı Şimşekler, sahasında TFF 3. Lig takımı İnegöl Kafkasspor ile oynadığı hazırlık maçında 3-1’lik bir galibiyet elde ederek moral buldu.
İKİ GOLLE PARLADI
Maçın başlama düdüğüyle birlikte ataklarını sıklaştıran Siyah Kırmızılılar, rakip savunmayı zorlamaya başladı. 9. dakikada Yakup Demirci, rakip defansın hatasını iyi değerlendirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu erken golle moral bulan Eskişehirspor, oyunun temposunu elinde tutmaya devam etti. 45. dakikada yine Yakup Demirci, takımının ikinci golünü kaydederek soyunma odasına 2-0 önde gitmesini sağladı.
FARKI AÇTIK
İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Eskişehirspor, oyun temposunu düşürmeden rakibine fırsat vermedi. 57. dakikada organize gelişen bir atakta, maçın yıldızı Yakup Demirci bir kez daha sahneye çıkarak üçüncü golü attı ve farkı üçe çıkardı.
TESELLİ GOLÜ 
59. dakikada İnegöl Kafkasspor’un bulduğu golle fark ikiye inse de Eskişehirspor, oyunun kontrolünü kaybetmedi ve savunmadaki disiplinini korudu. Maçın geri kalanında başka gol sesi çıkmayınca Eskişehirspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı. 

Eskişehirspor hazırlık maçını farklı kazandı Eskişehirspor hazırlık maçını farklı kazandı

Kaynak: Spor Servisi