Bilecik Haberleri

bilecik haberleri ve güncel bilecik gelişmeleri, bilecik ile ilgili tüm video, bilecik fotoğrafları ve bilecik haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Kınık köyünde yaşayan ve 68 yıldır çömlek ustası olan Salim Yaşar, mesleğini gelecek kuşaklara aktarmaya çalışıyor.

Yurttan

Havaların yağışlı gitmesi nedeniyle mantar bolluğu yaşanan Bilecik'te vatandaşlar çuval çuval kanlıca mantarı topladı.

Yurttan

Bilecik'te motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı.

Yurttan

Bilecik Valiliği tarafından başlatılan proje ile Erkoca Köyü’nde de yol çalışmaları tamamlandı.

Yurttan

Bilecik'te motosikletin orta refüjden yolun karşısına geçmekte olana yaya çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasından 2 kişi yaralandı.

Yurttan

Bilecik Belediyesi akıllı durakları yeni güne hazırlıyor. Belediye tarafından akıllı durakların temizliği düzenli olarak yapılmaya devam ediyor.

Yurttan

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde özellikle kırsal alanlara duyarsızca atılan atıklar Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i isyan ettirdi.

Asayiş

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkarak şarampole uçan araçta bulunan 6 kişi yaralandı.

Genel

1071 Malazgirt Savaşı'nın ardından Anadolu fatihi ve Anadolu Türk devletinin kurucusu Selçuklu Kutalmışoğlu Birinci Süleyman Şah’ın orduları tarafından Bilecik fethedilmiştir.

Genel

Bilecik, tarih boyunca birçok medeniyetin izlerini taşıyan önemli bir şehirdir. Kayı Boyu'nun Orta Asya'dan 400 çadırla göç edip Söğüt'te yerleştiği...

Yurttan

Bilecik Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında sahne alan Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrası, izleyenler tarafından ayakta...

Yurttan

Bilecik'te bir 4 katlı binanın birinci katında çıkan yangın sonucu oda kullanılamaz duruma geldi. Tüm bina güvenlik nedeniyle tahliye edildi.

Genel

Bilecik, Osmanlı İmparatorluğu'nun ve Kayı boyunun simgesi haline gelmiş bir şehirdir.

Yurttan

Mersin’in Yenişehir ilçesinde düzenlenen ‘2. Çukurova Kadın Zirvesi Kadın Başarı Ödülleri’ töreninde Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, ’Yılın Belediye...

Yurttan

Bilecik’ te kamyon ile otomobilin çarpıştığı kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı.

Genel

Bilecik'in Bozüyük ilçesinin tarihini biliyor muydunuz? İşte Bozüyük'ün ilginç tarihi? Ne zaman hangi ile bağlandı. İsmi nerden geliyor?

Yurttan

Dünyanın en zehirli örümcekleri arasında gösterilen "Argiope lobata" Sivas, Tokat, Malatya ve Eskişehir'in ardından Bilecik'te de görüldü.

Yurttan

Bozüyük'te yapımı tamamlanan kanal boyu yürüyüş yolu ve dinlenme alanları büyük beğeni topladı.

Yurttan

Bilecik'te beton bariyerlere çarpan sürücü aracını bırakıp olay yerinden kaçtı.

Yurttan

Bilecik'te seyir halinde kontrolden çıkan otomobil şarampole uçarken, feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Yurttan

Bilecik'te bir evden hızar motorunu çalan şahıs yakalanırken, çaldığı motoru sattığı öğrenildi.

Yurttan

Bilecik'te seyir haldeyken bagaj bölümünden alev alan otomobil, park halinde olan bir otomobile çarpınca, alevler diğer araca da sıçradı. Her...