Bursa Haberleri

bursa haberleri ve güncel bursa gelişmeleri, bursa ile ilgili tüm video, bursa fotoğrafları ve bursa haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Bursa İl Emniyet Müdürü Sabit Zaim Akınoğlu’nun bizzat yönettiği Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde helikopter ve dron...

Yurttan

Bursa’da kent genelinde şiddetli olan lodos, bir ağacı kökünden sökerek yola devirdi. Olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

Yurttan

Bursa’nın İnegöl ilçesinde gece saatlerinde etkisini artıran lodos, evin çatısını 100 metre uçurdu.

Yurttan

Bursa’da seyir halinde ilerleyen araç alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen araç kullanılamaz hale geldi.

Yurttan

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan asfalt yenileme çalışmaları çerçevesinde alternatif güzergahları belirlendi.

Yurttan

Bursa'nın İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayıp, aracı bırakarak kaçan şahıslar kovalamaca sonucu yakalandı.

Yurttan

Bursa Büyükşehir Belediyesi, muhtemel sel ve su baskınlarının önüne geçmek amacıyla Nilüfer Çayı’nın Panayır Mahallesi’nden geçen bölümünde de geniş bir...

Yurttan

Bursa’da balkona tırmanıp 40 bin lira değerindeki ziynet eşya çalan hırsızlar, çıkarken de ev sahibinin montunu üzerine giyip kayıplara karıştı.

Yurttan

Bursa'da kaçan topunu yakalamak isterken dereye düşüp akıntıya kapılan çocuk, boğulmaktan son anda kurtuldu.

Yurttan

Bilecik'te iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı. İki otomobilin de kullanılamaz hale geldiği kazada, araçlardan birinin ön kısmı 15...

Yurttan

Yıldırım’ın mevcut yollarını daha sağlıklı hale getirmek amacıyla altyapı çalışmalarına ağırlık veren Yıldırım Belediyesi ekipleri, Kurtuluş Caddesi’ni sil baştan yeniliyor.

Yurttan

Uludağ'da kış uykusuna yatmakta geç kalan ayılar, oteller bölgesine kadar inerek yiyecek aradı. O anlar anbean amatör kameralara yansıdı.

Yurttan

Bursa'da tekstil fabrikasında çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. İtfaiye ekiplerince yangın söndürülürken gökyüzünü siyah dumanlar kapladı.

Yurttan

BPLAS A.Ş. tarafından Jandarma Havacılık Başkanlığı’nın gelişimine katkı sağlamak maksadıyla AQUILA marka A212 model eğitim uçağı hibe verildi.

Yurttan

Bursa’da teknik ve fiziki takibi yapılan uyuşturucu satıcılarına yönelik özel harekat ve helikopter destekli şafak operasyonunda 64 kişi gözaltına alındı.

Yurttan

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, vatandaşların Uludağ’ın eteklerinde kaynak suyu içememekten şikayet ettiğini hatırlatarak; “Hatların yenilenmesiyle kaynak suyunu doğrudan evlerimize...

Yurttan

Şehre kazandırdığı müzelerle kültürel mirası geleceğe aktaran Nilüfer Belediyesi, yakında ziyarete açılacak olan Sağlık Müzesi’nden sonra kente bir de Eczacılık...

Yurttan

Bursa'da bir villadan 5 milyon liralık mücevherat çalan hırsız, polisin titiz çalışması sonucu yakalandı. Hırsızın daha önce de bir inşaattan...

Yurttan

Bursa'nın Gemlik ilçesinde yabancı uyruklu şahısların kaldığı apartman dairesinde çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Yurttan

Bursa’da kent merkezinin yanında ilçelerdeki ana arterleri de daha sağlıklı hale getirmek amacıyla yoğun mesai harcanıyor.

Yurttan

Bursa’da 16-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen Go Green Türkiye Fuarı’nda en çok ilgiyi yerli otomobil Amperino gördü.

Yurttan

Bursa'da yağmurlu havada kayıp direğe çarpan otomobil sürücüsü, kapısından fırlayıp yola yuvarlandı.

Yurttan

Bursa'da ana yol üzerindeki refüjde kalan başı boş atlar ne yapacağını şaşırdı. Araçların önüne inen atlar, korkunca yine yukarı çıktı.

Teknoloji

Bursa'da bir şirket tarafından geliştirilen dijital oyun masası, eğlence sektörüne yeni bir trend getiriyor.

Yurttan

Yıldırım Belediyesi, UNESCO mirası Cumalıkızık Köyü’nü ‘Burada Her Şey Doğaya Dönüyor’ sloganıyla sıfır atık köyüne dönüştürüyor.

Yurttan

Bursa’nın sahillerinde etkili olan lodos ve fırtına ortalığı birbirine kattı. Sahile vuran dev dalgalar korku dolu anlar yaşatırken, deniz çamura...

Yurttan

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Bursa Uludağ'da, beklenen kar yağışı dün gece itibarıyla başladı.

Yurttan

Bursa ve Bölge tarımına büyük katkı sağlayacak yaklaşık 1 milyar liraya hayata geçmesi planlanan tesislerin temeli Aralık ayında atılacak.

Yurttan

Bursa’da sabah saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağış etkisini gösterdi. Gemlik ilçesinde 8 tekne fırtınadan dolayı karaya oturdu, maddi hasar oluştu.

Yurttan

Türkiye’nin gözde kış turizmi merkezlerinden Uludağ’da kar kalınlığı 50 santimetreyi geçti. Küreme araçlarının aralıksız çalıştığı Uludağ yollarında, jandarma ekipleri kar...